Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Nalan KUZU
Nalan KUZU
Hangi Kanın Davası !

 

        44 kişiyi katletmenin genel,geçerli,kabul gören bir nedeni olabilir mi?


        İnsanlık bu kadar ucuz, aciz ve vahşet kokuyorsa Reuters'dan tüm dünyaya yayılan 'görülmemiş katliam' haberleri hangi cahilliğin timsah gözyaşlarıdır.


        6'sı çocuk,17'si kadın,savunmasız,ibadete hazırlanan,gelin ve damadında aralarında bulunduğu 44 kişinin katli hangi kanın davası için açıklama olabilir.


        Bu kadar mı kör,bu kadar mı sağır olunur!İnsanlığın,masum çocukların silah namlularında Yaradan'a teslimiyeti kadar çığlığı yok mu?Cahilliğin bu kadar cesarete dönüşmesi, yarım yamalak töresel iç çekişler, iş makinalarıyla mezar açmaya çalışan mahsun yüzler,vahşeti tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi.Masumun gözündeki iki billur,yüreğimizde bir umman oldu.Yanlış;adını töre,adını dava,adını terör,adını katliam,adını her nerden alırsa alsın,yanlıştır.


       İnancını ve aklını yitirmeyenler buğz ile titreyen bir gönül,inleyen bir ruh ve zemheri bir baharla ilk kez bu kadar katli bir arada gördü ve dehşete düştü.


         Koruculuk sistemimizin tekrar gözden geçirilmesi,iman ve vicdanlarımızın çığıtkan nefsimizle mücadele edebilmesi için sürekli beslenmesi gerekir ki başka vahşetler olmasın.


Bu yazı toplam 19394 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber