Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Arif ARAPKİRLİ
Arif ARAPKİRLİ
FOTOĞRAF PAYLAŞIM HASTALIĞI
Yaşadığımız memlekette ne olup bittiğini merak ettiğimizden ve yapılanlardan haberdar olma adına ülkemizin kamu kurum ve kuruluşlarını sosyal medyadan takip ediyoruz. 
 
Bundan dolayı da sosyal medya platformlarında bu kurum ve kuruluşların sayfalarını ve üst düzey yetkilileri, müdürleri, başkanları, vekilleri, şunları-bunları  'takip' ediyoruz.
 
Ama gelin görün ki hangi sosyal medyadan takip ettiğimiz hangi bürokrata, il başkanına, belediye başkanına baksak makamlarına gelenlerle verdikleri pozlardan ve bu pozları paylaşmalarından ben dâhil, bildiğim birçok insanın da sıkıldığına şahidim.
 
Bunları takip edenlerde her ortamda tenkit ediyorlar ve paylaşımlarına bakmıyoruz dahi, diyerek eleştirilerini dile getiriyorlar...
 
Hemen her fırsatta kurabiyeli, kuru yemişli, cezeryeli masalar, getirilmiş hediye paketlerinin sunumu, hele bir de nikâh şahitliği, nikâh kıyma merasimleri vs.
 
 İllallah ettik artık.
 
Mecbur muyuz bunları izlemeye...
 
İnanın bu yaptığınız davranışlarla herkesi bıktırdınız, usandırdınız.
 
Ayrıca bazı suiistimal çetesinin de etrafınıza şöyle ya da böyle bir bahane ile yaklaşıp sizinle aynı karede kendilerini gösterip bunu referans olarak kullanmak istediklerini pekâlâ tahmin edebilirsiniz.
Biz sizin başarınızı kıydığınız nikâhla, nikâh şahitliği ile ya da katıldığınız düğünden paylaştığınız fotoğraflarla sizi çalışkan ve icraat yapan olarak kabul edecek değiliz.
 
Ya da sizi ziyarete gelen size sunduğu hediye paketleriyle sizi başarılı kabul edecek de, değiliz..
Zaten bunlar bizi ilgilendirmiyor da..
 
Biz sizin başarınızı hizmet ettiğiniz memlekete karşı gösteriş ve kibirden uzak bir şekilde vermiş olduğunuz katkılarla ölçeceğiz.
 
Bu memlekete elle tutulur, gözle görülür ne katkın oldu, bunları dikkate alarak değerlendireceğiz.
Sosyal medyada sizi izleyen vatandaş için hizmetleriniz daha belirleyici olacağı açıktır
Bu bağlamda sosyal medyada yapılan bu şekildeki davranışlar vatandaşın ilgisi çekmediği gibi tam tersi tepki çekmektedir.
 
Umarım bu konulara karşı daha duyarlı olunur.
 
Bu yazı toplam 1339 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Mehmet karayigit / 31 Ekim 2023 Salı 19:18
0 katiliyorum
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber