Çok Okunanlar
Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik Adana'nın Kozan ilçesinde Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Atlı'nın seçim bürosu açılışında 6'lı masayı sert sözlerle eleştirdi. 6'lı masanın 16'lı masa olduğunu ifade eden Çelik, 'Bir araya gelip
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Seyhan ilçesi Bey Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.
Adana'da MHP'ye katılan 87 kişiye düzenlenen törenle rozetleri takıldı. MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, törende yaptığı konuşmada partiye katılanlara teşekkür etti ve tüm siyasi partilileri Cumhur İttifakı'na davet etti.
MHP Adana İl Başkanlığı 14. Olağan İl Kongresi'nde Yusuf Kanlı tekrar il başkanı seçildi. Kanlı, yerel seçimlerde başarı için çalışacaklarını belirtti.
AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Kozan'da 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından zarar gören ev ve ahırları ziyaret ederek, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Ziyaretlerine Belediye Başkanı Kazım Özgan ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili de
Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları Oruç, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde ödemesi ertelenen doğal gaz ve su borçlarının depremzedelerden toplu şekilde talep edildiğini belirterek,
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede Milli Savunma Bakanı olarak atandı.
TBMM yeni yasama yılının açılışında CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer'in yemin etmeden önce besmele çekmesi dikkatlerden kaçmadı. Sümer'in sessiz besmelesi, ekranlardan duyuldu.
Başkan Erdoğan, Türkiye'nin merakla beklediği kabineyi açıkladı. Türkiye'nin Cezayir Büyükelçisi görevini yürüten ve Avrupa'nın ilk başörtülü milletvekili olarak tarihe geçen Mahinur Özdemir de kabinede yer aldı.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde görevine devam edecek olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Görevimin bu döneminde de aziz milletimize hizmeti hayatımın en üstün amacı bileceğim. Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür." ifadesini kullandı.
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov yeni Dışişleri Bakanı olan Hakan Fidan'ı tebrik etti.
TBMM'de 28. dönem milletvekillerinin yemin töreninde İYİ Parti'den vekil seçilen Ayyüce Türkeş, kürsüye babası Alparslan Türkeş'in fotoğrafının bulunduğu bir rozetle geldi. Yemin sonrası alkış tufanı koptu ve alkışlayanlar arasında AK Partili vekil Tuğrul
Siyaset Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber