Çok Okunanlar
Kültür-Sanat
Kerkisolfej Organizasyonun düzenlediği etkinlikte Adana Çukurova Üniversitesi Anfi Tiyatro'da sahne alan Ajda Pekkan, kırk beş yıl aradan sonra Adanalı sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadı.
Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının Düzenlediği 8. Şehir Tiyatroları Festivali Başlıyor. Festival 16 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
dana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ?Denizi, kumsalları, doğal ve tarihi güzellikleri ile turizmin önemli merkezlerinden olan Yumurtalık?ın güzelliklerini hemşehrilerimizle buluşturduk? dedi.
Adana'nın Aladağ ilçesine konser veren Manuş Baba'yı bir hayranı el işi yaparak beklemesi ilginç bir görüntü oluşturdu.
Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe'nin açılış konuşmasıyla başlayan festivalde, halk oyunları gösterileri ve kiraz ikramı yapıldı.
Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce (HEM) Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında yıl sonu sergisi açıldı. Sergide kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları ürünler sergilendi.
Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan, yaklaşık 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla hazırlanan Çukurova Kitap Fuarı?nda düzenlenecek panel, söyleşi ve çocuk etkinliklerinden oluşan çok sayıda kültür etkinliği ve imza günleri
ÇUKUROVA Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) Şefi Orhan Şallıel, 'koronavirüs salgını' temalı piyano konçertosu besteledi. İlk kez Adana'da seyirci ile buluşacak eseri hakkında konuşan Şallıel, "Pandemi, bir anda bütün insanlığı çaresiz bıraktı. O s
Aladağ ilçesinde düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.
Adana'nın Feke ilçesine bağlı Uğurlubağ Mahallesi'nde yaylacılar, 9'uncusu düzenlenen Uğurlubağ Yayla Şenliği ile yaza veda etti.
Adana'nın Feke ilçesinde 13.'sü düzenlenen "Tapan Kültür ve Üzüm Şenliği"nde ünlü sanatçı Feridun Düzağaç konser verdi.
Sanatçı Feridun Düzağaç, Adana'nın Feke ilçesinde konser verdi.
Kültür-Sanat Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber