Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Nalan KUZU
Nalan KUZU
Önyargının Dayanılmaz Şarlatanlığı

Norveç katliamı tüm dünyaya kendine düşen mesajları fazlasıyla verirken, bizde nasibimize düşeni aldık.Resmi makamlar olayla ilgili açıklama yapmadan başta Hürriyet Gazetesi olmak üzere, birtakım medya grupları tarafından saldırının suçlusu yada suçluları hakkında çoktaaann fikir yürüten ve yaftalayan başlıklar atılmıştı.

 

'İslamcı Teröristler'

 

'Norveç'in ikiz Kuleleri'

 

'El Kaide mi yoksa Ensar el İslam mı?'

 

'Karikatürleri hatırlayan Danimarka'yı korku sardı'

 

Bismillahirrahmanirrahim.Saldırı anının şiddet ve korku görüntüleri ekranlarda sıcaklığını korurken, işi haber yapmak olan gazetecilik oyuncuları, tüm dünyayın gözü önünde kışkırtma politikası uyguluyor ve önyargı darağacında islam+terör kelimelerini utanmadan yanyana getirip kullanabiliyor.

 

Sonrası malum, saldırı suçlusu yakalandı, aşırı sağcı, Hristiyan olduğunu söyleyen, Müslüman ve Türkleri sevmeyen, Norveçli Breivik.

 

Dili, dini, ırkı, mezhebi,cinsiyeti ne olursa olsun, birçok ocağa ateş düşüren katliamı tasvip etmemiz mümkün değil, hele ölümün şekli ve ölenlerin yaşlarını düşününce insanın kanını donduran bir ürpertiyle üzülüyoruz.

 

Yaşananlarla ilgili herhangi bir açıklama gelmeden olayı önyargılı bir yaftalamayla sunan hem yanlış bilgilendirme hemde islamı terörle yanyana koyma keyfiyetini ve zihniyetini, buna alet olan kalemşörleride en az üzgünlüğümüz kadar kınıyoruz.

 

Bu yazı toplam 23451 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber