Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Nalan KUZU
Nalan KUZU
Oyun bitti! Kim kazandı YSK mı? Adaylar mı?

Oyun bitti! Kim kazandı YSK mı? Adaylar mı?

Sabır; azmin, inancın ve başarının mayasıdır.Amacına kendini adamaktır.Mücadele ve mücadelecilik ruhu takım çalışmasıyla birleşince başarı kaçınılmaz.Yollar…dikenli yollar… acıtan,üzen,kanatan,yıpratan yollar!Ve yolun sonu göründü!Son hamle YSK" nın oldu,yoran süreç nihayet son buldu.

Adaylar açıklanır açıklanmaz kişisel menfaatlerle listelerde olma yarışında olanlar, sahaya inmeden,açıklanan adayına sahip çıkamadan,nasılsa başbakan rüzgarı Adana "yıda alır,dalga dalga savurur rahatlığındaydılar.Teşkilat faturanın ağır olacağının farkındadır muhtemelen…

Oyun bitti!

Başarı emek ister, başarı yürek ister, başarı kararlılık, istikrar, sistem, yöntem, taarruz ister. Sizce bu satranç oyununda muzaffer olanla hezimete uğrayan oyunu başarı odaklı kurallara göre oynayabildiler mi?

Hesaplar kesilecek, günah keçileri bulunacak , hezimet tarafı,seçimlere günler kala ""dere geçilirken, at değiştirilmez""sözüne inat,durmadan değiştirdiği isimlere bu dönem yenilerini ekleyecek.İl ve ilçe başkanları,teşkilat önderleri gözden geçirilip kongrede yeni yüzler aranacak.Neden ben? Diyenler üzülecek… üzülecek!

Muzaffer tarafa gelince…

Evet oyun bitti! Ancak kuralları kim koydu; hırs takviminde pay ve paydaları karıştıranlar gerçek muzafferler midir? Umudu postaya verip uzak adreslere yolcu edenler, kirlenmiş bir kamuoyu vicdanını arkalarında bırakıp,Adana"nın gelecek sarı sıcak günlerine bereketli bir dönem armağan edebilecekler mi? Cevabı tahmin etmek güç olmasa gerek!

…………………………….

Yukarıdaki yazıyı kaleme aldığım saatlerde aldığım bir haberi de yazıma haksızlık etmek istemediğimden sadece haber nitelikli olduğu için ve yüreğimi titrettiği için paylaşmak isterim.20 Nisan Pazartesi saat: 20.30 sularına kadar Seyhan Belediyesi Meclis Üyelerini ve vicdanlarımızı meşgul eden bir olay cereyan etmiştir. CHP "li Meclis Başkan Vekili Fatih Özgür"ün 2 başörtülü Meclis üyesine atfen "bu arkadaşlarımız dışarı çıksın" diyerek oturumu açmayı geciktirme noktasında insiyatif kullanması MHP"li ve CHP"li üyelerin bu konuda şaşırtıcı ittifakı haber kaynaklarımızdan bizlere yansımıştır. Kamuoyunun vicdanına önemle sunulur.

Bu yazı toplam 21564 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
özgür / 05 Mayıs 2009 Salı 01:27
oyunu kim kazanacak tabiki kurt siyasetçi,şüphe mi vardı sanki..zor günler bekliyor adananayı zooorrr
100 %
Beğendim
Beğenmedim
isimsiz / 23 Nisan 2009 Perşembe 19:07
seçimi kazanmaktan çok gerçekten seçilmek tercih edilmek nekadar önemli.içine sinermi acaba göreceğiz hep beraber.seyhan bld.meclisindeki olay geçmişin tekerrür etmesiydi meydanlarda söylemekle değişim olmuyor işte bağnazlığın sağı solu yoktur bunlarınki naşörtüsü bağnazlığı .içlerindeki birikmiş bağnazlıkları kusan insanlar çoktu malesef.
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber