Çok Okunanlar
Yaşam
Adana'da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil, işçi servisine çarptı. Kazada otomobilde bulunan anne ve oğlu hayatını kaybederken, işçi servisindeki 14 kişi de yaralandı.
Motosiklet kazasında, iki motosiklet çarpıştı ve bir kişi hayatını kaybetti. Güvenlik kamerası görüntülerinde, çarpışmanın ardından motosikletin devrildiği ve bir iş yerinin önündeki kerestelere çarptığı görülüyor.
Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil yol kenarındaki kayaya çarparak devrildi. Kazada sürücü Arif İspir hayatını kaybederken, araçta bulunan D.E ise yaralandı.
Seyhan ilçesinde, tartıştığı babasını darbettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan sanığa 'haksız tahrik altında kasten yaralama' suçundan 7 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verildi.
Kozan ilçesinde mezarlık ziyaretine giden bir otomobil, sollama yaparken kontrolden çıkarak şarampole düştü. Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesine götürüldü ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirti
Adana'da 4 gündür haber alınamayan genç kızın öldürülerek gömüldüğü, polisi arayarak cinayeti itiraf eden şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli tarafından tarif edilen bölgede yapılan arama sonucunda genç kızın cesedine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma deva
Adana'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy'un cenazesi törenle Mersin'e uğurlandı
Adana'da motosikletin park halindeki tıra arkadan çarptığı kazada motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı çevredeki vatandaşlar film gibi izledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gemide çalışan Kılınç'ın cansız bedeni bulunduktan sonra Bursa'da yapılan otopsisinin ardından cenazesi Adana'ya gönderildi ve Kabasakal Mezarlığında defnedildi.
Adana'nın Kozan ilçesinde, Varsaklar Mahallesi Sırkıntı Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile otomobil çarpıştı.
Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, motosiklet sürücüsü önüne çıkan araca çarpmamak için yaptığı manevra sonucunda bir iş yerinin kepengine çarptı. Kazada genç sürücü hayatını kaybetti.
Adana'nın Aladağ ilçesinde bir kişi dal kesmek için çıktığı ağaçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Olayda, kişinin eşi durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen şahıs kurtarılamadı.
Yaşam Kategorisindeki Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber