Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yengesini Öldüren Sanığa Ömür Boyu Hapis Cezası Verildi
26 Kasım 2015 / 10:07
Yengesini Öldüren Sanığa Ömür Boyu Hapis Cezası Verildi
Adana'da tartıştığı yengesi Emine Ünsal'ı av tüfeğiyle öldüğü için yargılanan 26 yaşındaki Erdal Ünsal, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Adana'da yengesi Emine Ünsal'ı (30) av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Erdal Ünsal (26) ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

ÖNCE TARTIŞTILAR

Seyhan ilçesinin Ova Mahallesi'nde yaşayan Erdal Ünsal, aynı evde oturduğu ve ekonomik nedenlerden dolayı tartıştığı ağabeyinin eşi Emine Ünsal'ı av tüfeği ile vurarak öldürdü.

"SİNİRLENEREK ATEŞ ETTİM"

Tutuklanan Erdal Ünsal, Cumhuriyet Savcısı'na verdiği ifadesinde olay tarihinden 5 ay kadar önce işten çıktığını belirterek, "Ağabeyim Murat Ünsal bana zaman zaman harçlık veriyordu. Yengem bana 'Neden hâlâ iş bulmuyorsun. Bize yük oluyorsun' diyerek küfür etti. İşsiz olduğum için yengemin bu hareketleri nedeniyle sinirlendim ve ateş ettim." dedi.

SAVUNMASINI DEĞİŞTİRDİ

Cinayet sanığı Erdal Ünsal, "kasten öldürme" suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyleAdana 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yaptığı savunmasında ifadesini değiştirdi. Psikolojik sorunlarının bulunduğunu ileri süren Ünsal, "Bu sorunlarımın etkisi ile yengemi vurdum. Onu yengem olarak görmedim, başka biri olarak gördüm. Bir şey beni takip ediyor gibi oluyordu.

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI VERİLDİ

Neyin takip ettiğini bilmiyorum. Yengem gözümde insan gibi değildi canavar gibi bir şeydi." diye konuştu. Karar duruşmasında pişman olduğunu yineleyen Erdal Ünsal, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ruhsatsız tüfek bulundurma suçundan da ise 6 ay hapis cezası verildi.

Bu haber toplam 303 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber