Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
2 şüpheli tutuklandı
15 Ekim 2023 / 21:21
2 şüpheli tutuklandı
Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde bulunan bir restorana yapılan silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı, hayati tehlikesi devam eden bir kişi bulunuyor.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki bir restorana yönelik 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

 

Havutlu Mahallesi'ndeki bir restorana 9 Ekim'de motosikletli iki kişi tarafından tabancayla ateş açıldı. Saldırıda müşteriler Oğuzhan D. (25) başından, Musa D. (26) kulağından, garson Mahmut B. (51) de bacağından vurularak yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kentteki özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmayla saldırının iki şüphelisinin Kışla Mahallesi'ndeki bir ikamette saklandığını belirledi.

 

İkamete operasyon düzenleyen ekipler, olayda silahı kullandığı öne sürülen Mete D. (21) ve motosikleti kullandığı iddia edilen İbrahim Demir Y'yi (18) yakaladı.

 

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

 

Yaralılardan Oğuzhan D'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

 

Kaynak: AA
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 548 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber