Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Öğretmene saldırı protesto edildi
24 Aralık 2023 / 12:48
Öğretmene saldırı protesto edildi
Kozan'da bir öğretmenin darbedildiği iddiası üzerine çeşitli sendikalara bağlı üyeler basın açıklaması yaparak olayı protesto etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim Sen ve Eğitim-İş üyeleri, dün güzel sanatlar öğretmeni Cumali Aslanhan'ın Karacaoğlan Mahallesi'nde 2 sivil polis memuru tarafından darbedildiğini öne sürerek olayı protesto etti.

 

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, burada yaptığı açıklamada, "Sivil polis memurları, bir hırsızlık olayının failine benzettikleri iddiasıyla öğretmenimizden kimliğini istemiş, öğretmenimiz eski öğrencilerinin kendisine şaka yaptığı düşüncesiyle önce kimliğini göstermek istememiş ardından çıkan tartışma sonucunda öğretmenimiz feci şekilde darbedilmiştir." ded

i.

Sezer, olaydan sonra Aslanhan'ın Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğünü belirterek, "Öğretmeni hedef alan bu menfur saldırıları kınıyor, kamuoyunu sorumlu, yetkilileri ise duyarlı davranmaya davet ediyoruz." ifadesini kullandı.

 

Aslanhan da öğretmen olduğunu söylemesine rağmen şiddet gördüğünü iddia ederek, polisler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

 

Kaynak: AA 
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 263 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber