Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Elektrikli Sobadan Çıkan Yangında Bir Aile Yokoldu
02 Ocak 2024 / 12:57
Elektrikli Sobadan Çıkan Yangında Bir Aile Yokoldu
Adana'nın Yüreğir ilçesinde dün çıkan yangında annesi, babası ve ikiz kardeşi ölen yaralı çocuk da hastanede yaşamını yitirdi.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, dün elektrikli sobanın devrilmesi sonucu evde çıkan yangında annesi, babası ve ikiz kardeşi ölen yaralı çocuk da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

 

YARALI ÇOCUK DA HAYATINI KAYBETTİ

 

Köklüce Mahallesi'ndeki müstakil evlerinde, annesi Nazan (34), babası Enis (39) ile 2 yaşındaki ikiz kardeşi Kaan Lamba'nın öldüğü elektrikli sobanın devrilmesi nedeniyle çıkan yangında yaralanan Demir Lamba da Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çocuğun cenazesi de işlemleri için morga kaldırıldı. Lamba ailesinden 4 kişinin cenazesi Köklüce Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 

2 ÇOCUK ANNEANNELERİNDE KALMIŞ

 

Bu arada, 4 çocukları bulunan Lamba çiftinin kızı Irmak (7) ve diğer oğlu Bulut'un (9) ise yangının çıktığı geceyi evlerinin yakınındaki anneannelerinin ikametinde geçirdikleri öğrenildi.

 

NE OLMUŞTU?

 

Adana'da dün bir evde çıkan yangında itfaiye ekipleri dumandan etkilenen anne Nazan (34), baba Enis (39) ile 2 yaşındaki ikizler Kaan ve Demir Lamba'yı dışarı çıkarmış, sağlık ekipleri anne ve baba ile çocuklardan Kaan'ın yaşamını yitirdiğini belirlemişti. Demir Lamba ise Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

 

Kaynak: AA

Kaynak: Sondakika.com

Bu haber toplam 486 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber