Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kanepede Uyurken Araç Çarptı
29 Ekim 2023 / 00:26
Kanepede Uyurken Araç Çarptı
Adana'da bir kişi, iş yerinin önündeki kanepede uyurken otomobilin çarpması sonucu ölümden kıl payı kurtuldu. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Sürücü olay yerinden kaçtı.

Adana'da bir kişiye iş yerinin önündeki kanepede uyuduğu sırada otomobil çarptı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Edinilen bilgiye göre olay, dün öğle saatlerinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Serinevler Mahallesi'nde bulunan bir dişçi muayenehanesinin önünde meydana geldi. İddiaya göre fırıncı Cengiz Adlı (24), rahatsızlandığı için muayenehane önünde bulunan kanepede uyuya kaldı. Bu sırada sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 YF 184 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybedip kontrolden çıktı ve kanepeye çarparak durabildi.

 

Çarpmanın etkisiyle neye uğradığını şaşırdı

 

Bu sırada kanepede uyuyan Cengiz Adlı ise uyanarak neye uğradığını şaşırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

 

Sürücü kaçtı

 

Ancak polisin geldiğini duyan otomobil sürücüsü, 'Arabayı kenara çekeceğim' diyerek otomobiline bindi ve kaçtı.

 

O anlar güvenlik kamerasında

 

Ayrıca otomobilin kanepeye çarpma anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Gazetecilere konuşan Cengiz Adlı, 'Ölümün kendisini teğet geçtiğini' söyleyerek, "Biraz rahatsızdım ve kanepede uyuyordum. Bir anda kanepe sarsıldı ve baktım ki araç çarpmış. Çok korktum. Allah beni çocuğuma bağışladı. Ölüm adeta beni teğet geçti. Görüntüleri izleyince ne kadar şanslı olduğumu gördüm" dedi.

 

Öte yandan kaza nedeniyle diş hekiminin muayenehanesinin camının da kırıldığı görüldü.

 

Kaynak: İHA
Bu haber toplam 547 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber