Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ünüvar, saldırıları kınadı
22 Temmuz 2015 / 15:05
Ünüvar, saldırıları kınadı
"Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden, huzurumuzu bozmaya yönelik bu tür terörist saldırılar hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır" dedi.

Ünüvar, yaptığı açıklamada, 32 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 100 kişinin de yaralandığı Suruç'taki bombalı terör eylemi ile 22 yaşındaki Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'ın şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı Adıyaman'daki terör saldırısını kınadı. Ünüvar, Adıyaman’daki hain saldırıda şehit olan ve Kayseri’de toprağa verilen şehit Müsellim Ünal’ın ailesi ile Suruç’taki saldırıda hayatını kaybeden 32 vatandaşımızın acılı ailelerine başsağlığı diledi.

Türkiye'nin birlik ve beraberliğine yönelik bu tür saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirten Ünüvar, açıklamasında şunları kaydetti:
"Terör nereden gelirse gelsin lanetlenmelidir. Terörün dini, ırkı, milliyeti yoktur. Bu tür terör saldırılarının asıl hedefi, bu ülke ve barış içinde yaşamak isteyen 78 milyondur. Dolayısıyla halkımız sağduyulu davranmalı, bu tür terör saldırılarını bahane ederek ülkede kaos ortamı oluşturmaya çalışanlara asla fırsat vermemelidir."

Bu haber toplam 348 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber