Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kozan'da Romanlar iftar sofrasında birleşti
09 Nisan 2023 / 17:07
Kozan'da Romanlar iftar sofrasında birleşti
Kozan'da Romanlar iftar sofrasında bir araya geldi Adana'nın Kozan ilçesinde 8 Nisan Dünya Romanlar Günü nedeniyle Gazi Köy'de yaşayan Roman vatandaşlar iftar sofrasında bir araya geldi.

 Adana'nın Kozan ilçesinde 8 Nisan Dünya Romanlar Günü nedeniyle Gazi Köy'de yaşayan Roman vatandaşlar iftar sofrasında bir araya geldi.

 

Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ev sahipliğinde Kozan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirilen programa Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul, Kozan Romanlar Derneği Başkanı Yılmaz Tiğrek, ilçe protokolü ve Roman vatandaşlar katıldı. Kaymakam Arslanköylü, Ramazan ayının bereketine dikkat çekerek, Roman vatandaşlarla böyle anlamlı bir günde bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Arslanköylü, ülkenin gelişmesi ve büyümesi için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.

 

Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şenoğul da Roman vatandaşların bir araya gelerek dernek kurmasından mutlu olduğunu ve neşeli insanlar olduklarını dile getirdi. Kendisinin de bu anlamlı günde iftar programında olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Kozan Romanlar Derneği Başkanı Yılmaz Tiğrek, kendilerini unutmayan Kaymakam Arslanköylü'ye teşekkür ederek duygularını ifade etti. Roman vatandaşlar, iftar sonrasında hatıra fotoğrafı çektirerek sosyal hizmet merkezinden ayrıldı.

 

Kaynak: İHA
Kaynak. Sondakika.com
Bu haber toplam 353 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber