Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ülkelerinden Tatil İçin Geldiler Konsomatrislik Yaparken Yakalandılar
10 Nisan 2015 / 20:24
Ülkelerinden Tatil İçin Geldiler Konsomatrislik Yaparken Yakalandılar
Ülkelerinden tatil için Türkiye'ye geldikten sonra Adana'da gazinolarda izinsiz konsomatrislik yapan 9'u Ukrayna, 1'i Belarus uyruklu 10 kadın gözaltına alındı.

Ahlak Bürosu ekipleri, tatil için Türkiye'ye girip, uzun süre çıkış yapmadıkları belirlenen yabancı uyruklu kadınların, Adana'da bar ve gazinolarla konsomatris olarak çalıştıklarını tespit etti. Bu yönde çalışma yapan polis merkez Seyhan İlçesi'nin Karasoku Mahallesi'ndeki bir gazinoya baskın düzenledi. Yapılan aramada 1'i Belarus ve 9'u ise Ukrayna uyruklu 10 kadın yakalandı. Gazino sahibi ve yöneticisi hakkında, yabancı uyruklu kadınları izinsiz çalıştırmak suçundan işlem yapan polis, gözaltına aldığı 10 kadını ise sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim etti. Sınır dışı edilmeden önce sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen kadınlar, görüntü çeken gazetecilere el hareketleri yaptı.

Adana'da 2015'te konsomatrislik yapan 30'u yabancı 88 kadın hakkında çalışma izini olmadıkları gerekçesiyle işlem yapıldığı bildirildi.

Bu haber toplam 324 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber