Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Tır Şoförünün Düğünü Böyle Olur
20 Temmuz 2015 / 11:14
Tır Şoförünün Düğünü Böyle Olur
Adana’nın Kozan ilçesinde TIR şoförlüğü yapan bir damat, düğününde gelin arabası olarak ekmek teknesi olan çekiciyi tercih etti.

Adana'nın Kozan ilçesinde TIR şoförlüğü yapan bir damat, düğününde gelin arabası olarak ekmek teknesi olan çekiciyi tercih etti. Esengül Kaçmaz ile hayatını birleştiren Sabır Kaçmaz'ın düğününe katılanlar, "TIR şoförünün düğünü böyle olur" dedi.

Sabır Kaçmaz, gelin ile birlikte Selvi Boylum Al Yazmalım yazısını yazdırdığı gelin arabası TIR çekicisiyle düğün yerine geldi.

Damat Sabır Kaçmaz, 10 yıllık TIR şoförü olduğunu belirterek, "Böyle mutlu bir günümde TIR'ı yanımdan ayırmak istemedim. Eşim Esengül'e de söyledim. Hoşgörüyle karşıladı. Mutluyuz. İki bayramı bir arada yaşıyoruz" dedi.

Gelin Esengül Kaçmaz da önce şaşırdığını sonra mutlu olduğunu ifade ederek, "Eşimin işi sonuçta. On yıllık TIR şoförü. Mutlu oldum böyle bir şey için. Çok güzel bir anı olacak bize" diye konuştu.

Damadın patronu iş adamı İdris Çevikalp de, Sabır ile beş yıla yakın birlikte çalıştıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "İyi bir arkadaşımız. Sabır ile gurur duyuyorum. Sabır evlenmeye karar verdi. Esengül hanım ile birlikte bu uzun yolculuğa gitmek için bu çekiciyi gelin arabası olarak tercih ettiler. Bende seve seve kabul ettim. Bir ömür boyu mutlu olmalarını diliyorum."

Gelin arabası olarak genç çiftin TIR'ı tercih etmesi ile birlikte düğüne katılan damadın meslektaşları da TIR'ları ile konvoy halinde korna çalarak genç çifte eşlik etti. Sabır veEsengül Kaçmaz çifti ilk olarak TIR'la şehir turu yaptıktan sonra düğün evine geldi. Burada davetlilerin şaşkınlıkla karşıladığı genç çift mutluluklarını sevenleriyle paylaştı. 

Bu haber toplam 538 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber