Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Tartıştığı kadını parkta öldürdü!
13 Ağustos 2015 / 11:40
Tartıştığı kadını parkta öldürdü!
Barış Parkı'nda tartıştığı şahıs tarafından pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü.

Adana'da bir kadın, Seyhan ilçesindeki Barış Parkı'nda tartıştığı şahıs tarafından pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan zanlı, yaklaşık 3 saat sonra saklandığı cami tuvaletinde yakalandı. 


Olay, bugün saat 12.00 sularında merkez Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'ndeki Barış Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre Remziye Tüdeş (45), Turan F. (38) adlı şahısla geldiği Barış Parkı'nda bir süre konuştu. 

Turan F., sandalyede oturan kadını bir anda kafasından pompalı tüfekle vurarak otomobille olay yerinden kaçtı. Çevredeki seyyar esnafın haber verdiği polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine geldi. Sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis de zanlıyı yakalamak için plakasını aldığı aracın peşine düştü.

Kısa süre sonra zanlının kullandığı otomobil Onur Mahallesi Sanayiciler Sitesi girişinde boş bir arazide içinde suç aleti pompalı tüfekle birlikte bulundu. Aracın ön ve arka kapılarında kan lekesi tespit edildi. 

Çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, cinayetten yaklaşık 3 saat sonra zanlıyı Yeşilevler Mahallesi'ndeki Engel Camii'nin tuvaletinde yakaladı. Emniyete götürülerek sorguya alınan şahıs, ilk ifadesinde kadından 60 bin lira alacağı olduğunu, dolandırıldığını iddia etti.

Görgü tanıkları, zanlı ve maktulü bir haftadan bu yana her gün Barış Parkı'nda gördüklerini dile getirdi. Bu arada maktulün kimliği üzerinden çıkan seçmen kağıdından belirlendi. Polis, inceleme yaptıktan sonra cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bu haber toplam 493 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber