Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Talip Küçükcan'dan vekillere çağrı
05 Kasım 2015 / 09:28
Talip Küçükcan'dan vekillere çağrı
AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan, 1 Kasım Seçimi sonuçlarının Adana'ya ve ülkemize hayırlar getirmesi dilediğinde; Adana milletvekillerine de “Şehrimizin ve ülkemizin kalkınması için ortak çalışma yapalım” çağrısında bulundu.

Küçükcan, seçim sonuçları belli olur olmaz, Adana milletvekillerini telefonla arayarak tebrik edip, başarı dileğinde bulundu, Meclis açılır açılmaz bir araya gelerek Adana için birlikte çalışma teklifinde bulundu. Hangi siyasi eğilim ve partiden olursa olsun Adanalılık kimliğinin ortak olduğunu, Adana'nın geleceği için görüş ayrılıklarının bir kenara bırakılması gerektiğini belirten Küçükcan, “Ulusal konularda siyasi partilerin görüş ayrılıklarının olması normal ve demokratik hayat için gerekli. Biz Adana milletvekillerinin birinci önceliği, Adana'nın geliştirilmesi ve ilerletilmesidir" dedi.

"CHP, MHP ve HDP MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI"
3 Kasım günü CHP, MHP ve HDP milletvekillerini tek tek arayarak tebrik ettiğini, başarılar dilediğini söyleyen Küçükcan,
şöyle devam etti:
"Adana ve ülkemiz için beraberce çalışma çağrımı ilettim. CHP milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Aydın Uslupehlivan ile konuştum. MHP milletvekilleri Mevlüt Karakaya ve Muharrem Varlı ile telefonda görüştüm. Seyfettin Yılmaz'ın telefonu kapalı olduğundan mesaj atarak aynı dilek ve çağrıyı ilettim. HDP Milletvekili Meral Danış Beştaş ile de aynı görüşmeyi yaptım. Görüştüğüm milletvekillerimiz memnuniyetlerini dile getirdiler, TBMM'nin açılmasını müteakip Adana için bir araya gelme çağrımıza sıcak baktıklarını ifade ettiler. AK Parti milletvekillerimiz Ömer Çelik, Necdet Ünüvar, Fatma Güldemet Sarı, Mehmet Şükrü Erdinç ve Tamer Dağlı zaten Adana için bütün güçleri ile çalışacaklarını her platformda açıkladılar. Şimdi bize düşen görev, milletimizin tek başına iktidar olma yetkisi verdiği AK Parti ile geleceğe yürümek. Biz bunu yaparken ve Adana için çalışırken dileğimiz CHP, MHP ve HDP milletvekillerinin de bizimle yol yürür. 14 milletvekili umarım bir araya geliriz, birlik ve beraberlik fotoğrafı veririz. Bu süreçte Adana Büyük Şehir Belediyesi, Sanayi ve Ticaret Odaları, Ticaret Borsası, Organize Sanayi Bölgesi, üniversiteler, medya, aydınlar ve sivil toplum kuruluşlarının da çağrımıza kulak vereceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 787 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber