Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
28 Mayıs itibari ile seçim ittifakı bitmiştir!
02 Haziran 2023 / 00:45
28 Mayıs itibari ile seçim ittifakı bitmiştir!
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, 'Millet İttifakı bir seçim ittifakıdır. 28 Mayıs itibari ile seçim ittifakı bitmiştir.? dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından İYİ Parti'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Sözcü TV'de konuşan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Millet İttifakı'na ilişkin, "28 Mayıs itibari ile seçim ittifakı bitmiştir." dedi.

 

Poyraz, "Millet İttifakı bir seçim ittifakıdır. Seçim bittiği zaman ittifak durumu ortadan kalkar. Yani 14 Mayıs seçimleri bitti, ittifak tamamlanmış, seçim bitmiştir. Müşterek adayımız Kemal Kılıçdaroğlu için tüm partiler mücadelelerini vermiştir. 28 Mayıs itibari ile seçim ittifakı bitmiştir." dedi.

 

BU BİR YORUM DEĞİL!"

 

"Bununla ilgili ben bazı köşe yazarlarının ve bazı yorumcuların 'İYİ Parti seçim bitti, ittifak bitti' diyebilir. Bu bir yorum değil. Bu teknik bir durum." diyen Poyraz, "Eğer siz seçim kanununa ve Anayasa değişiklik kanunun getirdiği seçim hukukuna vakıf değilseniz. bu durumu bir yorum olarakortaya koyarak vatandaşı manipule etmiş olursunuz. Seçim bittiği gün ittifak biter." açıklamasında bulundu. 

 

KAYNAK: HABER7

Bu haber toplam 278 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber