Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Seyyar sandık uygulaması
14 Mayıs 2023 / 18:44
Seyyar sandık uygulaması
Adana ve Osmaniyede hastalığı ya da engeli nedeniyle sandık başına gidemeyen bazı seçmenler seyyar sandık uygulamasından faydalanarak oylarını kullanırken bazıları ise sağlık ekiplerinin yardımıyla sandık başına götürüldü

Adana ve Osmaniye'de, hastalığı ya da engeli nedeniyle sandık başına gidemeyen bazı seçmenler, "seyyar sandık" uygulamasından faydalanarak oylarını kullanırken, bazıları ise sağlık ekiplerinin yardımıyla sandık başına götürüldü.

 

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı olduğunu beyan eden seçmenler, evlerinde oyunu kullandı.

 

Evine getirilen seyyar sandıkta oy kullanan yürüme engelli 72 yaşındaki Zeynep Bülbül, vatandaşlık görevini yaptığı için mutlu olduğunu belirtti.

 

Görevlilere ve bu imkanı sağlayanlara teşekkür eden Bülbül, "Evime geldiler, oyumu kullandım. Vatandaşlık görevimi yaptım. Devletimizden milletimizden Allah razı olsun." dedi.

 

Evinde, oğlunun yardımıyla oyunu kullanan 92 yaşındaki Hatice Kocaman da sunulan hizmetten memnun kaldığını vurgulayarak, seçimlerin vatana, millete hayırlı olmasını diledi.

 

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören bazı hastalar da sağlık ekiplerinin yardımıyla ambulanslarla oy kullanacakları okullara götürüldü.

 

Kaynak: AA
Kaynak. Sondakika.com
Bu haber toplam 317 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber