Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Suriyeli kapkaççı bu kez kaçamadı
08 Mayıs 2015 / 09:06
Suriyeli kapkaççı bu kez kaçamadı
Adana’da iki kadının ağızlarını kapattıktan sonra çanta cep telefonu çalan Suriyeli kapkaççı polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olaylar Huzurevleri Mahallesi ve Onur Mahallesi’nde meydana geldi. Suriye’de yaklaşık 4.5 yıldır süren iç savaştan kaçan Amir Dilbey (27) Adana’ya geldi.

Burada bir süre bulduğu işlerde çalışan Dilbey daha sonra işsiz kalınca Huzurevleri Mahallesi’nde Z.Y. isimli yoldan giden bir kadının arkasından yaklaşıp ağzını kapatarak ormanlık alana doğru sürükledi. Şahıs, içinde 10 lira para ve kartları olan çantayı alıp kaçtı. Kadın korku içinde polisi arayıp haber verdi.
Polis hemen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Bu sırada şahıs Onur Mahallesi’ne geçerek burada E.F. isimli bir kadının arkasından yaklaşıp ağzını kapatarak ıssız bir yere çekmek istedi. Bu arada, kadın direnince cep telefonu yere düştü. Şahıs kadının cep telefonunu alıp kaçmaya çalıştı. Ancak bu arada devriye görevi yapan polis olayı görerek müdahale etti. Polis kovaladığı şahsı kısa sürede yakaladı. Zanlı daha sonra polis merkezine getirildi. Suçunu itiraf eden Suriyeli Amir Dilbey’in, "İşler kötü gittiği için kapkaç yaptım" dediği öğrenildi.

Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan zanlı cezaevine gönderildi.
 
 

 

Bu haber toplam 393 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber