Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Şehidin düğün davetiyeleri bile dağıtılmıştı
12 Ağustos 2015 / 10:36
Şehidin düğün davetiyeleri bile dağıtılmıştı
15 Gün Sonra Düğünü Olacak Şehidin Evine Ateş Düştü

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerin kurduğu mayınlı tuzağın patlaması sonucu şehit olan polis memuru Savaş Akyol'un 15 gün sonra düğünü olacaktı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerin kurduğu mayınlı tuzağın patlaması sonucu şehit olan şehit olan polis memuru 22 yaşındaki Savaş Akyol'un Ankara'daki baba ocağına ateş düştü. Şehit polisin 15 gün sonra düğünü olacağı ve davetiyelerini de dağıttığı öğrenildi.

Akyol'un dayısı Uğur Başer, "Devlet büyüklerimize şunu söyleyeyim. Biz çözüm süreci istemiyoruz. Biz terörün bitmesini istiyoruz." dedi.

MESLEKTAŞLARI EVE AKIN ETTİ

Şırnak'ın Silopi ilçesinde polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada, şehit olan 4 Özel Harekât polisinden Savaş Akyol'un Ankara Sincan'daki baba ocağına ateş düştü. Aileye acı haberi, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bildirdi. Belediye ekipleri tarafından şehidin evinin önüne taziye çadırı kurulurken, çevredeki binalara Türk Bayrağı asıldı. Şehit polisin meslektaşları da eve akın etti.

15 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI

Acılı baba Doğan Akyol kameralara konuşmazken, şehidin dayısı Uğur Başer, "15 gün sonra düğünü olacaktı. 22 Yaşında 15 gün sonra düğünü olacaktı. Yapanları Allah'a havale ediyorum. Hiç sevinmesinler. Bir Savaş öldü ama, merak etmesinler çok daha Savaşlar var ailemizde. Hiç sevinmesinler, gözyaşlarımız düğünü olacağı içindi. Allahın şahadetine erdi, mekanı cennet olsun. Buradan devlet büyüklerimize şunu söyleyeyim. Biz çözüm süreci istemiyoruz. Biz terörün bitmesini istiyoruz." dedi.

DÜĞÜN DAVETİYELERİ DE BASILMIŞ

Şehidin eşi Fatmanur Akyol ise polislerin kollarında güçlükle durabildi. Şehit Savaş Akyol ve Fatmanur Akyol'un resmi nikahlarını kıydıkları ve düğün hazırlıklarını tamamladıkları öğrenildi. Polis memuru Akyol'un düğün davetiyelerini de bastırıp dağıttığı ortaya çıktı.

Bu haber toplam 375 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber