Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Özür diledi
22 Eylül 2015 / 08:46
Özür diledi
Adana'da geçtiğimiz yıllarda Suriye'den getirilen koyunları 250 liraya satan Mehmet Aksu, "Suriye koyunu hasta çıktı götüren geri getirdi bize lanet okudu bu yüzden sattığıma pişman oldum, sattığım insanlardan özür diliyorum" dedi.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, geçtiğimiz yıllarda Suriye'den getirilen ve 250 liraya satılan koyunlar bu yıl Adana'da satılmıyor. Geçen yıl ve önceki yıllar 250 liraya koyun satan tüccar Mehmet Aksu da bu koyunları sattığı için pişman. Bu yıl yine kurban satmak için Adana'ya gelen Aksu, geçen sene 250 liraya koyun satıldığını belirterek, "O Suriye koyunu hastaymış. Götüren geri getirdi herkes bize lanet yağdırdı. Tavsiye etmiyorum senede 1 sefer kesiyorsun temizini, kralını keseceksin tadını göreceksin. O Suriye koyunu yenmez hem yaşlıdır, hem de 4-5 sefer doğurmuştur. Doğuran koyun kurban olmaz. Onda körlük, topallık, hastalık var, küpesi yok. Bu nasıl kurban, hangi kitapta yazıyor ki bu kurban olsun. Van beyazı koyundan şaşmayacaksın" dedi.
Aksu,kendisinin de 250 liralık koyun sattığına dikkat çekerek şunları kaydetti:
"Ama sattığıma pişman oldum, keşke satmasaydım. Böyle olacağını bilseydim ondan 5 bin lira da geleceğini bilseydim gerçekten satmazdım. Sattığıma bin pişmanım, sattığım insanlardan özür diliyorum. Şu an bana bedava verseler getirip sergime koymam. Böyle elimde aşılı, küpeli ve sağlıklı mal olduktan sonra kesinlikle diğerini satmam, satmayı da tercih etmiyorum. Satana da lanet gelsin."

Bu haber toplam 957 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber