Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Öztok'tan 'milli irade'ye saygı
04 Kasım 2015 / 18:48
Öztok'tan 'milli irade'ye saygı
MHP Adana 4. sıra milletvekili adayı Cahit Öztok, Türk halkının 1 Kasım’da seçimini yaptığını ve halkın iradesine saygı duymaktan başka bir seçenek bulunmadığını ifade etti.

Öztok, yayınladığı bir mesajla Adanalı seçmenlere teşekkür etti. 1 Kasım Genel Seçimlerinde milletvekili adayı olarak Adana'nın tüm bölgelerini gezdiğini ve partisine oy istediğini belirten Öztok, şöyle devam etti:
"Adanalı hemşehrilerim bana gönüllerini açtı. Seçim gezilerimde tanıdığım tanımadığım herkesin yoğun ilgisini gördüm. Büyük bir sevgiyle bağlı olduğum hemşehrilerimin desteği seçilmem için yeterli olmadı ama benim onlara olan sevgi ve saygımda da en küçük bir eksilme olmadı. Memleketimin büyük-küçük, kadın-erken tüm insanlarına gönülden şükranlarımı sunuyorum. Demokrasiye yürekten inanmış bir insan olarak milletimizin ortaya koyduğu iradeye de saygı duyuyorum. Ömrüm boyunca da saygı duymaya devam edeceğim.”
Hayatın akışında var olan gerçeklerden kaçmanın hiçbir türlü mümkün olmadığını ifade eden Öztok, mesajında şunları kaydetti:
“Hayatımın tüm dönemlerinde samimiyet, sevgi, saygı, şefkat ve fedakarlık gibi özel bir önem atfettim. Siyaset alanında olsun sosyal hayatta ve iş dünyasında olsun benim vazgeçilmez hususiyetlerim olan bu kavramları ön planda tutarak yaşamaya devam edeceğim. Siyaset hiçbir zaman hayat anlayışımın olmazsa olmazlarından birisi olmadı. Ben insanı insan olduğu için, Adana’yı memleketim olduğu için seviyorum ve bu sevgimin boyutları hiçbir hal ve şartta değişmeyecektir. Beni destekleyen desteklemeyen tüm hemşehrilerime gönülden şükranlarımı sunuyorum.”

Bu haber toplam 476 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber