Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Musa Öztürk'ten Kazım Özgan'a ağır ithamlar
24 Mart 2014 / 23:32
Musa Öztürk'ten Kazım Özgan'a ağır ithamlar
MHPAdana ili Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk, 30 Mart yerel seçimleri öncesi ikinci mitingini Mahmutlu Mahallesi'nde yaptı. Musa Öztürk burada yaklaşık 6-7 bin kişiye hitap etti. "Her yıl 1000 kişiye iş imkanı sağlayacağız" dedi.

Musa Öztürk, öncelikle halkın Nevruz Bayramını kutladı ve Adana-Niğde yolunda şehit olan polis ve askerlere Allah'tan rahmet, Türk Milletine baş sağlığı diledi. "Nevruz beş bin kıtadan oluşan Türk'ün destanıdır. Tüm dünya bunu böyle bilsin" diye söze başlayan Öztürk, sözlerine şöyle devam etti; "Bura Kadirli Yolu girişi. Hadi Kozan'a gelen birine buradan adres tarif edin bakalım edebilir misiniz? Bir mimar varmış, on yıldır belediye başkanı. Övünsün yapamadıklarıyla.

Bir ilçe başkanları var, "Musa Öztürk Kozan'a ne yaptı ki?" diyormuş. Yavrum sen kısa donla gezerken binlerce kişiyi polis, uzman ve hemşire yaptık. Belki şurada bile yüz tane emekli polis var sebep olduğumuz. Sen İmamoğlu'nu çıkabildin mi? Söylemek istemiyordum söylüyorum; Bütün ailen Musa Öztürk'ü okumakla bitiremez. Sana Musa Öztürk'ün kitabını vereyim de tez hazırla.

Aşevi için ayrılan on iki ton et nereye gitti. On iki ton et bir kamyon eder. Etler Dağılcakta satılırken, düşler aleminde, yazar kasa, satış fişleri kaybolurken, buharlaşırken sen onun avukatlığını mı yapıyordun? Daha Musa Öztürk'ü tanımanız için belediye ekmek fırınından çok ekmek yemeniz gerek. Mahmutlu mahallesinde yürekler yanarken, canlar giderken neredeydin avukat bey?

"Her firavunun bir Musa'sı var" dedim de Musa Öztürk peygamber olmuş diyorlar. Haşa tırnağı bile olamam da, sen ne olursun o zaman?

On senedir iktidarsınız, tüm imkanları kullanıyorsunuz da belediyenin borçları ne kadar? Yapılandırılmış borçları borçtan saymıyor musunuz?

Kalkmışlar durup dururken su sayaçlarını değiştiriyorlar. Kimi zengin edeceksin de su saatlerini değiştiriyorsun? Hangi hurdacıya sattın altı ton sayacı? Kimin borcunu ödediniz o parayla? Şantiyeyi neden ve kime sattınız?

Projeleri yok diyorlar. Söylediklerimizi bunlar anlamıyorlar sanırım. Su projemiz, kent parkı projemiz, işsizlik projemiz, köyler projelerimiz, daha çok proje var bizde. Hele 30 Mart 'ta belediyeyi bir alalım, göreceksiniz nasıl belediyecilik yapıldığını. Sen daha bir tatarcık sineğini yenememişsin. Tıp literatürüne şevkiye hastalığını katmışsınız, gurur duyun!

30 Mart'ta Musa Öztürk'ü belediye başkanı seçmiyorsunuz? Şu gözleri pırıl pırıl parlayan çocukların geleceğini oyluyorsunuz. Ülke diktatörlüğü doğru gidiyor. Bunlara ders vermek lazım. Oylarınıza sahip çıkın.

Bunlar bir de şunu yapıyorlarmış. Bizim belirlediğimiz sandık kurulu üyelerine telefon ediyorlarmış. "Sizin sandık kurulu üyeliğiniz iptal edildi" diyorlarmış. Tespit ettik, hangi telefondan geldiğini.

Şunu da unutman, size rağmen hiçbir şey olmayacak. Onlar ne derse desin, hodri meydan. Şunu unutmayın, o Ruhi Bilgili mi, Yusuf Bilgili mi, ona tez hazırlattıracağım Kazım için. Duydum belediye çalışanlarını ikna odalarına alıyorlarmış.

Ha, bir de şu var. Kozan'da Musa Öztürk, büyük şehirde Hüseyin Sözlü'ye oy vereceksiniz. Geçende Sözlü ile bir araya geldik. Sizlere de selamı var. Pırıl pırıl, şeker gibi çocuk. Onunla birlikte Kozan'a ve Adana'ya çok güzel hizmetler yapacağız. Söz verdi, su, park, otopark işine seçimden sonra hemen başla dedi. Kozan'a modern bir mezarlık hazırlığı yapılıyor. Parklar, oyun alanları, basketbol, voleybol sahaları, yemyeşil Kozan yapacağız. Her yıl bin kişiye iş imkanı sağlayacağız. Bizde proje çok. İşte yere sağlam basan projeler.

Ben belediyeden maaş almayacağım diyorum. O ne maaş aldığını bilmiyor. Yan gelirlerle geçinip gidiyor. On yıldır belediye başkanı Kayhan deresi burcu burcu kokuyor. Turizm Bakanınızı bir de oradan geçirin bakalım. On senedir bu koku meselesini bitiremediniz."

Bu haber toplam 1,289 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber