Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kozan Hal esnafının umudu Sözlü’de
08 Nisan 2016 / 08:41
Kozan Hal esnafının umudu Sözlü’de
Kozan Hali esnafı sıkıntılarla boğuşurken, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’den destek bekliyor.

Hal esnafı, Adana Vedat Dalokay Hali’nde yapılmayan uygulamaların Kozan Hali’nde uygulanmaya çalışıldığını öne sürüyor.

SORUNLAR SÖZLÜ’YE İLETİLMİYOR

Kozan Sebzeciler Meyveciler ve Satıcılar Esnaf Odası Başkanı Süleyman Delibaş Kozan hal esnafı son dönemde büyük sorunlarla boğuştuğunu belirterek, “Bu noktada esnafın sıkıntılarını Adana Büyükşehir Belediyesi Vedat Dalokay Sebze ve Meyve Hali Müdürü Volkan Göç’e ilettik. Ancak bir sonuç çıkmadı. Sayın Başkan Sözlü’den sorunlarımız gizleniyor mu? diye sordu.

REFERANDUM UYGULANMIYOR

Kozan Hali’nin önceden iki kapısının olduğu lakin petrol istasyonu tarafında olan kapının kapatılmasından hal esnafının rahatsızlık duyduğunu dile getiren Süleyman Delibaş, “Hal esnafımızın müracaatı üzerine hal kapılarının ikisinin de açık kalmasını istedik. Bunun için de esnafımıza referandum yaptırarak çıkan sonuca herkesin saygı göstermesini bekledik. Ancak olmadı” dedi.

HAL ESNAFININ ÇİLESİ BİTMİYOR

Vedat Dalokay Sebze ve Meyve Hali’nde uygulanamayan birçok yaptırımın Kozan’daki hal esnafına yaptırılmak istendiğini söyleyen Süleyman Delibaş, “Gerekli şikâyetleri yapmamıza hal esnafımızın çilesi sürüyor. Yaşanan sorunlardan sonra merkez hal yönetimi gözlerini Kozan’daki hal esnafının üzerine dikti” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 611 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber