Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kozan'da Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni
20 Mayıs 2015 / 12:46
Kozan'da Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni
Kozan'da uygulamalı girişimcilik eğitimi kursunu tamamlayan kursiyerlerin törenle sertifikaları aldıkları bildirildi.

Kozan'da uygulamalı girişimcilik eğitimi kursunu tamamlayan kursiyerlerin törenle sertifikaları aldıkları bildirildi.

Kozan Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEBAdana İl Müdürlüğü ile Kozan ve Çevresi Sosyal Kültür Vakfı (KOZVAK) işbirliğinde düzenlenen kursu bitiren 30 kursiyere sertifika verildi.

Belediye Başkanı Musa Öztürk, Belediye Kültür Salonundaki törende, ilçede meslek edindirme ve istihdam alanı oluşturulması yolunda yapılan bütün çalışmalara destek olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.

Öztürk şunları kaydetti:

"Açtığımız girişimcilik ve meslek edindirme kurslarına bayanların daha fazla ilgi göstermesi bizleri gururlandırıyor. Kozan'da yaratıcı fikirlerle kendi iş yerlerini açacak olan kursiyerlerimizin iş hayatına katıldıklarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kursa katılarak sertifikalarını alan tüm girişimcilerimize çalışma hayatlarında başarılar diliyorum."

Kursiyerlere sertifikalarını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, KOSGEB Adana İl Müdürü Hamit Sucu, KOZVAK Başkanı Duru Çiftçi ile katılımcılar verdi.

Bu haber toplam 469 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber