Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Koca Kurbanı 'Saadet' Zaten Yaşamıyormuş
26 Haziran 2015 / 09:36
Koca Kurbanı 'Saadet' Zaten Yaşamıyormuş
Adana'da 25 yıllık nikahsız eşi Aslan Gürbüz tarafından öldürülen 41 yaşındaki Saadet Dündar'ın nüfusa da kaydedilmediği ortaya çıktı.

Adana'da 25 yıllık nikahsız eşi 53 yaşındaki Aslan Gürbüz tarafından tüfekle vurularak öldürülen 41 yaşındaki Saadet Dündar'ın nüfusa da kaydedilmediği ortaya çıktı. Dündar'ın dünyaya getirdiği çocuklarının Gürbüz'ün resmi nikahlı eşinin üzerine kayıtlı olduğu, bir oğlunun da terör örgütü PKK mensubu olduğu ve çatışmada öldürüldüğü anlaşıldı.

"SEN BENİ ALDATIYORSUN"

Merkez, Seyhan İlçesi'nin Gülbahçe Mahallesi'nde oturan ve kente yıllar önce Diyarbakır'dan göç eden tarım işçisi Aslan Gürbüz, dün saat 22.45 sıralarında 4 çocuğunun annesi Saadet Dündar ile tartışmaya başladı. Ruhsal problemleri olmasına rağmen, hasta olduğunu kabul etmeyip, tedavi görmediği ileri sürülen Gürbüz, nikahsız eşine "Sen beni aldatıyorsun" diyerek bağırmaya başladı.

BOYNUNA DAYAYIP TETİĞE BASTI

Tartışmanın büyümesi üzerine ruhsatsız pompalı tüfeği alan Aslan Gürbüz, Saadet Dündar'a ateş etmeye başladı. Vücuduna saçma isabet eden Saadet Dündar, koşarak dışarı çıktı. Silah seslerini duyan komşuları da sokağa çıktı. Saadet Dündar'ı evin önünde yakalayan Aslan Gürbüz, silahın namlusunu 4 çocuğunun annesinin boynuna dayayıp tetiğe bastı. Saadet Dündar'ın vuruluşuna tanık olan komşuları, olay yerine ambulans ve polis ekibi çağırdı. Elinde silah olan Gürbüz'ü etkisiz hale getirmek isteyen vatandaşlar, üzerine saldırdı. Havaya ateş açan Gürbüz'ün, tüfeğindeki fişek bitince vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

Vatandaşlar, Aslan Gürbüz'ü uzun süre dövdü. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Aslan Gürbüz'ü öfkeli vatandaşların elinden güçlükle kurtardı. Yüzü kan içinde kalan Aslan Gürbüz, ekip aracı ile olay yerinden uzaklaştırıldı. Başına aldığı darbelerle tanınmayacak hale gelen Aslan Gürbüz, Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sabaha kadar gözlem altında tutulan Aslan Gürbüz, taburcu edilerek gözaltına alındı.

TEDAVİYİ İSTEMEDİ

Polis ekiplerinin zanlı ve yakınları ile yaptığı ilk görüşmede, Aslan Gürbüz'ün psikolojik sorunları olduğu ileri sürüldü. Sürekli eşi Saadet Dündar ile tartıştığı belirtilen Aslan Gürbüz'ün, bir yıl önce terör örgütü PKK üyesi çocuklarının çatışmada öldüğünü, o günden sonra da sağlık durumunun daha da kötüye gittiği ileri sürüldü. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini kaydeden Gürbüz'ün cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi

NÜFUSTA KAYDI YOK

2'si erkek 4 çocuk sahibi olan Saadet Dündar'ın, nüfusta da kayıtlı olmadığı ortaya çıktı. Dündar'ın dünyaya getirdiği çocuklarının da nüfusta Aslan Gürbüz'ün resmi nikahlı eşi dünyaya getirmiş gibi kaydedildiği anlaşıldı. Saadet Dündar'ın gerektiğinde resmi işlemleri ise kız kardeşlerinin kimliği ile yaptığı belirlendi.

KIZ KARDEŞİ TESLİM ALDI

Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirilen Saadet Dündar'ın cenazesinin işlemleri öğle saatlerinde tamamlandı. Dündar'ın cenazesini, kız kardeşi Keziban Küçükdağ teslim aldı. Cenaze aracına gözyaşları arasında yerleştirilen Saadet Dündar'ın cenazesi götürüldüğü Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Katil zanlısı Aslan Gürbüz'ün ise sorgusu sürüyor.

Bu haber toplam 528 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber