Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Kanser hastası PKK dan yakalandı
22 Ocak 2016 / 16:51
Kanser hastası PKK dan yakalandı
PKK lehine korsan gösteri yapıp polise molotof atanlara yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişiden 2'si tutuklandı.

Adana'da bölücü terör örgütü PKK lehine korsan gösteri yapıp polise el yapımı ve molotof bombası atanlara yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişiden 2'si tutuklandı. Adli kontrol ile serbest kalan zanlının ise akciğer kanseri olduğu ortaya çıktı.


Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmada daha önce bölücü terör örgütü PKK lehine korsan gösterilere katılıp polise molotof ve el yapımı bomba atan, ayrıca PKK'ya elaman temin eden ve kırsalda eylemlere katılan 6 kişiyi tespit etti.

Polis 20 Ocak 2016 günü 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 4'ü yaşı küçük 6 kişi gözaltına alındı. Yaşı küçük şahıslar çocuk şube müdürlüğüne teslim edilirken 2 kişinin sorgusu terörle mücadele şube müdürlüğünde 2 gün devam etti.

6 zanlı 2 gün sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan yaşı büyük olan Agit T. (20) ile yaşı küçük olan şüpheli tutuklandı. 3 çocuk serbest kalırken Ferdi T. (44) isimli şahıs ise adli kontrol ile serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilirken ağzında maske olan Ferdi T.'nin akciğer kanseri olduğu ve 9 aydır kemoterapi tedavisi gördüğü öğrenildi. Ferdi T'nin ifadesinde eylemlere katılmadığını, o sırada mahallede bulunduğunu söylediği öğrenildi.
Bu haber toplam 554 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber