Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 İmza vermeye giderken soygun yaptılar
02 Ekim 2015 / 09:49
İmza vermeye giderken soygun yaptılar
Sabıkalı hırsızlar DSY kapsamında elektronik kelepçe ile serbest kaldı ama huylu huyundan vaz geçiyor!

Adana'da daha önce hırsızlık yaptıkları için Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında elektronik kelepçe takılarak adli kontrol şartı ile serbest bırakılan iki kişinin, yasa kapsamında imza vermeye giderken yaptıkları hırsızlık güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Sakarya Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre İsa Y. (18) ile Mazlum Ş. (18) hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle yakalanınca Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Zanlılara bir de elektronik kelepçe takıldı.

Yasa kapsamında zanlılar, her gün Denetimli Serbestlik Bürosu'na gelip imza veriyordu. İki zanlı, 15 Eylül 2015 günü imza vermeye gelirken büronun yanındaki bir akaryakıt istasyonunun marketine girdi. Burada şahıslar masa üzerinde cep telefonu görünce alışveriş yapma bahanesiyle biraz oyalandı.

İki zanlı, daha sonra içecek ve yiyecek alarak marketten ayrıldı. Bir süre sonra ise Mazlum Ş. markete geri gelerek telefon sanki kendininmiş gibi sakince alıp marketten ayrıldı. Zanlılar daha sonrada imza vermek için denetimli serbestlik bürosuna gitti.

Telefonun sahibi ise markete gelip telefonunun olmadığını görünce hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kamerasına inceleyip telefonu İsa Y. ve Muzlam Ş.'nin aldığını belirledi.

Polis, yaptığı operasyonda iki zanlıyı da yakalayıp adliyeye sevk etti. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 402 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber