Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Hırsızlık çetesi lideri polisle çatıştı
26 Kasım 2015 / 10:32
Hırsızlık çetesi lideri polisle çatıştı
Adana'da kesinleşmiş hapis cezası ile aranan hırsızlık çetesi lideri 24 yaşındaki Deniz Polat, polis ekipleri ile silahlı çatışmaya girdi.

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası ile aranan hırsızlık çetesi lideri 24 yaşındaki Deniz Polat, polis ekipleri ile silahlı çatışmaya girdi. Sağ olarak yakalanan Polat'ta biri uzun namlulu, 2 silah ele geçirildi ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekipleri, merkez Yüreğir İlçesi'nin 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan ve yakalama kararıyla aranan hırsızlık çetesi lideri Deniz Polat'ı bulmak için çalışma başlattı. Polat'ın gidebileceği yerleri araştıran ekipler, şüpheliyi Akdeniz Mahallesi'nde buldu. Peşindeki polislerden kurtulabilmek için kaçmaya çalışan Polat, yanında taşıdığı uzun namlulu silah ve tabanca ile de ateş açtı. Polisin karşılık vermesi üzerine silahlarını atan Polat, karanlıktan yararlanarak izini kaybettirmek istedi, ancak ekipleri tarafından yakalandı.

Hırsızlık, silahla yaralama ve uyuşturucu madde ticareti suçlarından poliste 30 ayrı kaydı bulunan Deniz Polat, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Deniz Polat, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 885 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber