Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Herkes O'nu Konuşuyordu; YAKALANDI
05 Eylül 2016 / 10:55
Herkes O'nu Konuşuyordu; YAKALANDI
FETÖ'nün 'Deniz Kuvvetleri İmamı' Orhan Sipahioğlu gözaltına alındı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün "Deniz Kuvvetleri İmamı" olduğu ileri sürülen Orhan Sipahioğlu İstanbul'da yakalandı. Örgütün "Hava Kuvvetleri İmamı" Adil Öksüz ise hala firarda.

15 Temmuz'daki darbe girişimi devlet içinde yapılanan ve paralel bir örgütlenme yaratan Gülen Cemaatinin hiyerarşik yapısını da deşifre etmişti. Akıncı Üssü'nde darbeyi yönlendirdiği ve "Hava Kuvvetleri İmamı" olduğu öne sürülen firari ilahiyatçı Adil Öksüz'ün ardından şimdi de örgütün "Deniz Kuvvetleri İmamı" ortaya çıkarıldı.

Ancak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "Deniz Kuvvetleri İmamı" olduğu ileri sürülen Orhan Sipahioğlu yakalandı. Sipahioğlu, Beykoz'da gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere Kocaeli'nin Gebze ilçesine getirildi.

Orhan Sipahioğlu'nun ismini, uzun yıllar Fetullah Gülen'in yanında kalan ve itiraflarıyla yapılanmayı deşifre eden Nurettin Veren açıklamıştı.

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında açılan soruşturma kapsamında yakalanan Sipahioğlu, "Deniz Kuvvetleri İmamı" olduğu iddiasıyla sorgulanacak.

Bu haber toplam 920 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber