Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Gönüllerden okula kütüphane
31 Ağustos 2015 / 18:59
Gönüllerden okula kütüphane
Adana'nın Karataş ilçesinde belediyenin destek verdiği Gönüllü Palyaçolar ve Acemi Gönüllüler, Mehmet Akif Orta Okulu'nda kütüphane kurdu.

Gönüllü Palyaçolar ve Acemi Gönüllüler ekibinin başlattığı "El Ele Kütüphane Kuruyoruz" kampanyasında toplanan kitaplar ve temin edilen kitaplık Mehmet Akif Orta Okulu'nda önceden belirlenen ve tadilatı yapılan bir sınıfa kütüphane yapılarak öğrencilere hediye edildi.
Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Gönüllü Palyaçolar ve Acemi Gönüllülerin okullarda başlattıkları kitap ve kütüphane kampanyasının çocuklara kitap sevgisinin aşılanması yönünde de büyük katkı sağladığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Belediye olarak imkanlarının sınırlı olduğuna dikkat çeken Başkan Ünal, “İmkanlarımızın kısıtlı olmasına rağmen Sivil Toplum Örgütleri ile dayanışma içerisine girerek projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bundan sonra ki süreçte de STÖ’lerle dayanışmamız ve işbirliğimiz devam edecek ve Karataşımız için yeni çalışmalara ve hizmetlere imza atacağız” dedi.

Bu haber toplam 389 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber