Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Gaspçı sevgililere 7'şer yıl
04 Nisan 2014 / 09:44
Gaspçı sevgililere 7'şer yıl
Adana’da yolda durdurdukları lise öğrencisinin telefonu çaldıkları iddia edilen 2 sevgili hakkında 7’şer yıl hapis cezası istendi.

Adana’da yolda durdurdukları lise öğrencisinden ‘Şarjım bitti, kuzenimi arayabilir miyim?’ diyerek aldıkları telefonu çaldıkları iddia edilen 2 sevgili ile bir arkadaşları hakkında 7’şer yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İddiaya göre, kendilerine karı koca süsü veren ve Turgut Özal Bulvarı'nda otomobille gezen Emine K. (20) ve sevgilisi Ufuk E. (30), ellerinde pahalı telefon olanları gözlerine kestirdi. Emine K., özellikle erkeklerin yanına yaklaşıp, telefonunun şarjının bittiğini belirtip bazen annesinin hastanede yattığını bazen de kuzenini araması gerektiğini belirtip telefonlarını aldı. Sakin bir yere doğru konuşma bahanesiyle yürüyen Emine K., kendisini bekleyen sevgilisi Ufuk E. ve arkadaşları Mert O.’nun (23) bulunduğu otomobile binip kaçtı.

7 kez bu yöntemle cep telefonu hırsızlığı yaptıktan sonra yakalanıp tutuklanan Emine K., sevgilisi Ufuk E. ile tutuksuz arkadaşları Mert O. hakkında 15 yaşındaki lise öğrencisi A.Ş.’nin cep telefonunu ‘kuzenimi arayabilir miyim?’ diyerek çaldıkları için Adana 4’ncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

‘Elde veya üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık' suçundan 7'şer yıl hapis cezası ile cezalandırılmaları istenen zanlılar hakkında 6 ayrı cep telefonu hırsızlığı suçundan da soruşturma sürdürüldüğü belirtildi 

Bu haber toplam 411 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber