Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Fotoğrafını Oğlu Taşıdı
17 Haziran 2016 / 09:44
Fotoğrafını Oğlu Taşıdı
Adana'da zırhlı aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan 22 yıllık polis memuru Mehmet Oflaz'ın cenazesi

Adana'da zırhlı aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan 22 yıllık polismemuru Mehmet Oflaz'ın cenazesi hastaneden alındıktan sonra Kozan İlçesi'ne bağlı Kuyuluk Mahallesi Tapurlu Çiftliği'ndeki baba ocağına götürüldü. Polis Zeynep ile evli, 15 yaşında İrem, 13 yaşında Hüseyin ve 7 aylık Muzaffer adında 3 çocuk babası Oflaz'ın cenazesi helallik alınmasının ardından Kuyuluk Mahallesi Mezarlığı'na getirildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze aracından indirilip musalla taşına götürülürken, Hüseyin de babasının fotoğrafını taşıdı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Burada düzenlenen törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bazı milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, askeri ve mülki erkan, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. Annesi Makbule Oflaz'ı 2 ay önce kaybeden şehidin eşi Zeynep ile kızı İrem törende birbirlerine sarılarak ağladı. Güçlükle ayakta duran 83 yaşındaki babası Hüseyin Oflaz ise törene katılan polislerin omuzunu tutarak Vatan sağolsun dedi.

Şehidin öz geçmişinin okunduğu törende cenaze namazının kılınmasının ardındanMehmet Oflaz, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu haber toplam 825 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber