Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
FKT Diş Hastanesi hizmete açıldı
20 Ekim 2015 / 09:49
FKT Diş Hastanesi hizmete açıldı
Adana'da yaptırılan Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Adana Valisi Mustafa Büyük, yaptığı konuşmada, diş konusundaki rahatsızlıkların ne zaman geleceği ve nasıl etki edeceğinin belli olmadığını böyle bir konuda 24 saat, tatil günü de dahil hizmet verecek, her yönüyle tedavi edebilecek bir tesisi açtıklarını söyledi.

Burada görev alacak sağlık çalışanları ve diş hekimlerinden hassasiyetlerini sürdürmelerini ve vatandaşın memnuniyetini sağlamalarını tavsiye eden Büyük, "Devletimiz bu alanda diğer sağlık alanlarına göre geride kalmıştı. Çoğunlukla özel muayenehane ve klinikler vasıtasıyla tedavi süreci işliyordu. Bu tür tesislerle devletimiz bu tedaviyi kamu eliyle de vermiş oluyor" dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar da, sağlık alanındaki ortaya konulan hikayenin "gerçek bir başarı hikayesi" olduğunu ifade ederek, "Bu başarı hikayesinin arkasında sadece Ankara'da ülkeyi ve sağlığı yönetenler yok. Bu hizmete katkı sağlayan özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımızı da zikretmek gerek. Ancak o arkadaşlarımızın güzel eserler bırakabilmesi için birikimleri yetmez. Onlara uygun mekanlar da oluşturmak gerek. Açılışını yapacağımız bu tesiste, bu konudaki en vizyoner ataklardan birisi olacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek hastane hizmete açıldı
Bu haber toplam 1,552 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sağlık  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber