Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Vaka sayısı en çok azalan 5 il
06 Mayıs 2021 / 01:10
Vaka sayısı en çok azalan 5 il
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile geçen haftaya göre 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok azalan illerimizi açıkladı. Bu iller; İzmir, Sakarya, Adana, Kırşehir ve Kars oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 100 bin nüfusa karşılık gelen, haftalık koronavirüs vaka sayısı oranlarına dair paylaşımda bulunarak, vaka sayılarının en fazla azalış gösterdiği 5 ili açıkladı.

 

VAKA SAYISI EN ÇOK AZALAN İLLERİ SIRALADI

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçen haftaya göre 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok azalan illerimiz; İzmirSakaryaAdanaKırşehir ve Kars" ifadelerini kullandı.

 

Son Dakika! Geçen haftaya göre 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok azalan iller; İzmir, Sakarya, Adana, Kırşehir ve Kars oldu

DÜN, VAKA HARİTASININ GÜNCEL HALİNİ PAYLAŞTI

 

Sağlık Bakanı Koca, dün de il il bir haftada 100 bin nüfusa karşılık gelen vaka sayısını gösteren haritanın güncel halini paylaşmıştı. Koca, paylaşımında "Tedbir ve kısıtlamalar bu haritayı her geçen gün daha iyi bir tabloya çevirecek" mesajına yer vermişti.

 

Verilere göre İstanbulKırklareliTekirdağÇanakkale ve Kocaeli en çok vaka görülen iller olmuştu.

Bu haber toplam 763 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sağlık  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber