Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Eyy Adana'yı yöneten köhne zihniyet
19 Mart 2014 / 11:18
Eyy Adana'yı yöneten köhne zihniyet
Abdullah Torun'dan seçim çalışmalarında flaş açıklamalar

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, “Adana'yı 30 yıldır yöneten köhne zihniyet, hükümetimizin 12 yıldır akıttığı hizmet pınarından bırakın kovayı, su bardağı dahi dolduramadı” dedi.
Kentin değişik bölgelerinde bir araya geldiği vatandaşlara yaptığı konuşmalarda, “Geri kalmışlık Adana’nın kaderi olamaz” vurgusu yapan Torun, “Adana’mızın bugün hak etmediği bir konumda olmasının tek sorumlusu, hizmetleri engelleyen, krallıklarını devam ettirmek uğruna sürekli kaos üreten, köhnemiş zihniyettir. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamı, hizmetleri engelleyen, yatırımcıları küstürüp kaçırtan makam değil, gelişmişliğin sağlanması yolunda devlet ve özel sektör yatırımlarının Adana’ya taşınması için canla başla çalışılması gereken bir makamdır” dedi.
Büyükşehir Belediyle Başkanlığı görevine talip olmasındaki tek amacının, sorunlarını çok yakından bildiği Adana’yı, her açıdan yaşanılabilir bir kent haline getirmek olduğunu ifade eden Torun, “Türkiye’nin en büyük illerinden olan Adana’nın Büyükşehir Belediyesi, zaten asli görevi olan kaldırım düzenlemesi, yol, çiçek, süs havuzu gibi hizmetleri devasa reklamlarla süsleyerek övünmemeli. Adanalı hemşehrilerimiz artık küçük hizmetleri, kendi parasıyla yapılan büyük reklamlarla izlemekten bıktı. Bilinmelidir ki en güzel ve etkili reklam, hizmetlerle halkın gönlünde yer etmektir” diye konuştu.
“Biz reklam değil hizmet üreteceğiz. Adana’yı yatırımlara boğacağız” diyen Torun, şöyle devam etti:
"Bizim belediyecilik anlayışımızda, halkın parasıyla halkın gözünü boyamaya asla yer yoktur. Bizim belediyecilik anlayışımızda, hükümetimizin 12 yıldır akıttığı hizmet pınarından, Adana’nın kovasını ağzına kadar doldurmak vardır. Adanalı hemşehrilerimizin 30 Mart seçimlerinde, hükümetimizin hizmet pınarından bırakın kovayı, su bardağı dahi doldurmayan köhnemiş zihniyeti, uzantılarıyla birlikte sandıkta tasfiye edeceklerine olan inancım tamdır. Cumartesi günü Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen mitinde, yüz binlerin alana sığmaması, hemşehrilerimizin 30 yıldır kaos üreten zihniyete son verip, gerçek Ak Belediyeciliğin kalıcı hizmetleriyle buluşmak istemesindeki kararlılığının somut bir ifadesidir.” 

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber