Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Eşinden Şiddet Gören Engelli Kadın Başbakandan Yardım İstedi
28 Haziran 2014 / 12:51
Eşinden Şiddet Gören Engelli Kadın Başbakandan Yardım İstedi
Adana’da engelli bir kadın, kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği eşinden şikayetçi oldu.

Adana'da engelli bir kadın, kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği eşinden şikayetçi oldu. Eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu iddia eden kadın, "Başbakanım siz evlatlarınızı düşünüyorsanız bu uyuşturucunun cezasını arttırın" dedi.

Olay, Yüreğir ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi 4258 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, bacaklarındaki rahatsızlığı nedeniyle yürüyemeyen Yıldız Üçer (37) ile uyuşturucu bağımlısı eşi M.H.Ü. (47) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.H.Ü., engelli eşinin boğazını sıktı. M.H.Ü., Yıldız Üçer'in kardeşinin gelmesi üzerine evden çıkıp gitti. Genç kadın ise polisi arayarak yardım istedi.

"BAŞBAKANIM FUHUŞA, UYUŞTURUCUYA BİR TON CEZA VER"

Eşinin uyuşturucu satmasını engellemek istediği için darp edildiğini söyleyen M.H.Ü., "Benim kocam uyuşturucu satmaya çalışıyor, engel oluyorum. Benim 17 yaşında kızım var, oğlum var. Uyuşturucuya, fuhuşa bir ton ceza ver sayın başbakanım. Eşim uyuşturucu satıyordu, ben bırakmadım. Bir haftadır beni bu hallere soktu. Beni boğdu. Ben mağdurum, hem de sakatım. Başbakanım siz evlatlarınızı düşünüyorsanız bu uyuşturucuya, bu fuhşa ceza verin" diye gözyaşı döktü.

Daha sonra tekerlekli sandalye ile evden çıkartılan engelli kadın, rapor için adli tıpa götürüldü. Engelli kadın, eşinden şikayetçi oldu. 

Bu haber toplam 696 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber