Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
BPW - ADANA Kadınlarının Büyük Başarısı
01 Aralık 2021 / 23:50
BPW - ADANA Kadınlarının Büyük Başarısı
Ülkemiz genelinde birçok STK'nın projeleriyle başvuru da bulunduğu bu platformda Adana'da faaliyetlerini sürdüren BPW - ADANA projesinin öncelikli olarak kabul edilmesi, gerek bölgemizde gerekse İlimizde büyük bir başarı olarak kayıtlara geçmiştir.
BPW-ADANA ( İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği) tarafından hazırlanan MORE DIGITAL-MORE POWERFULL (DAHA DİJİTAL DAHA GÜÇLÜ) projesi  BM Kadın (UN-WOMEN) birimi  tarafından 'Türkiye'de Kadın Haklarının ve Cinsiyet Eşitliğinin Gelişmesi  İçin Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasitelerinin ve Çok Paydaşlı Ortaklıkların Güçlendirilmesi' amacıyla çağrıya çıkan Küçük Ölçekli Hibe Programında kabule değer görüldü. 
 
Ülkemiz genelinde birçok STK'nın projeleriyle başvuru da bulunduğu  bu platformda Adana?da faaliyetlerini sürdüren  BPW - ADANA  projesinin  öncelikli olarak kabul edilmesi, gerek bölgemizde gerekse İlimizde büyük bir başarı olarak kayıtlara geçmiştir.
 
Proje  kabulünden sonra yapılan birçok hazırlık sonunda 25.11.2021 tarihinde UN-WOMEN ile karşılıklı proje sözleşmesi imzalanmıştır. Adana BPW Dernek Başkanı Sinem Özgen konu ile ilgili yaptığı açıklamada: 'Projemiz 5 farklı dilde kadınların hayatlarına dokunacak eğitim videolarının dijital ortama taşınması ve kadınların her alanda kendilerini geliştirmesi gerektiğinin farkındalığına varmak, motivasyon videoları ile kadınların her zaman toplumumuzda güçlü durmasına inandıklarını kaydetti.  
 
7 Aralık 2021 tarihinde Ankara?da dernek temsilcilerimiz ödül törenine davet edilmiş olup 8-9 Aralık 2021 tarihlerinde ise proje kapsamında gerçekleştirilecek çalıştaya katılım sağlayacaklarından tüm kadınlar adına gururlu olduklarını vurgulamıştır. 
 
JCI ADANA (Genç Liderler ve Girişimciler Derneği)  başkanı Nuri Pekçetin ile proje eğitim videoları için paydaşlık imzalayan Özgen , dernek çalışmalarını daha aktif hale getirmek,  sürekliliğini sağlamak ve tüm Dünyada gerçekleşen Dijital dönüşüme uyum sağlamak amacıyla kurgulanan projemiz ile daha güçlü dijital alt yapısı ile daha güçlü bir STK formu ortaya çıkacaktır. Proje bünyesinde gerçekleştirilecek eğitim ve motivasyon çalışmaları ile daha bilgili kadınlara, daha umutlu kadınlara dönüşüm başlayacaktır. ' dedi.
Bu haber toplam 763 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber