Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Boşandığı Eşini Odaya Kilitleyip Evi Ateşe Verdi
05 Kasım 2023 / 00:42
Boşandığı Eşini Odaya Kilitleyip Evi Ateşe Verdi
Muhammet G., Fadime K.'yi eve kilitledikten sonra kaçarken, Fadime K. yangında ağır yaralandı. Olayın ardından yakalanan Muhammet G. de hastanede tedavi altına alındı.

ADANA'da Muhammet G. (57), 6 yıl önce boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği Fadime K. (41) ile aralarında çıkan tartışmada, evi ateşe verdi. Kaçarken Muhammet G.'nin eve kilitlediği Fadime K., yangında ağır yaralandı. Olayın ardından yakalanan, kendisi de kolundan yaralandığı belirlenen Muhammet G. de hastanede tedaviye alındı.

 

Olay, dün saat 12.00 sıralarında Seyhan ilçesi Söğütlü Mahallesi'nde meydana geldi. 2 çocukları bulunan, 6 yıl önce boşanan Muhammet G. ile Fadime K. aynı evde yaşamaya devam etti. Sık sık Muhammet G. tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete uğrayan Fadime K., 27 Ekim'de polis merkezine giderek uzaklaştırma kararı aldırdı. Bugün Muhammet G., tarım işçisi olarak çalışan Fadime K. ile tarlada kendisini aldattığını öne sürerek tartışmaya başladı. Oğlu E.G.'yi (17) alışveriş için markete gönderen Muhammet G., iddiaya göre, yanıcı maddeyle evi ateşe verdi. Alevler kısa sürede tüm evi sararken, Muhammet G. ise Fadime K.'yi eve kilitleyip, otomobille kaçtı.

 

SIĞINDIĞI BANYODA AĞIR YARALI BULUNDU

 

Komşularının ihbarıyla adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, diğer evlere sıçramadan söndürüldü. Eve giren ekipler, Fadime K.'yi banyoda ağır yaralı buldu. İlk müdahalesi yapılan Fadime K., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yanık Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınan Fadime K., entübe edildi.

 

YAKALANDI

 

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Muhammet G.'nin Sarıçam ilçesine kaçtığını tespit etti. Güzergahtaki güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis, şüpheliyi otomobilinde gözaltına aldı. Kollarında yanık izleri bulunan ve hastaneye kaldırılan Muhammet G., ilk ifadesinde, evi eski eşinin yaktığını öne sürdü.

 

'Tehdit', 'hırsızlık', 'kasten yaralama' suçlarından 6 kaydının bulunduğu belirtilen Muhammet G. ile eski eşi Fadime K.'nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

 

Kaynak: DHA
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 617 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber