Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Erdoğan: Terör yandaşlarını vatandaşlıktan çıkarmalıyız
07 Nisan 2016 / 09:22
Erdoğan: Terör yandaşlarını vatandaşlıktan çıkarmalıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan operasyonlara değinerek "Terör örgütü yandaşlarını vatandaşlıktan çıkarmak dahil her önlemi almalıyız" dedi.

Erdoğan, Avukatlar Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde avukatlara hitap etti. Burada yaptığı konuşmada, "Terör örgütü yandaşlarını vatandaşlıktan çıkarmak dahil her önlemi almalıyız. Bizim gidecek başka bir vatanımız yok" diyerek yapılan operasyonlarda onlarca teröristin öldürüldüğünü ifade etti.

"TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLARINI VATANDAŞLIKTAN ÇIKARMALIYIZ"
"Şu anda da işte bizim bu vatan topraklarımızı ne yazık ki, kendilerine göre operasyon yapıp da oraları tarla haline dönüştürmek isteyenlere karşı onlara gerekli ders veriliyor. Biz bir ölüyoruz ama 10 da, 20 de, 30 da onlardan öldürüyoruz. Terör örgütü yandaşlarını vatandaşlıktan çıkarmak dahil her önlemi almalıyız. Bizim gidecek başka bir vatanımız yok.

Bu topraklarda ezan susmadığı gibi susmayacak, bayrağımız inmeyecek, vatanımız parçalanmayacak, devletimiz yıkılmayacak. Her beraber dimdik duracağız."

"TERÖR ÖRGÜTÜYLE AYNI HEDEFİ PAYLAŞIYORLAR"

"Bölücü terör örgütüyle aynı hedefleri paylaşanlar da her fırsatta kinlerini, nefretlerini, ihanetlerini sergiliyorlar. Akademisyen görünümlü destekçi, gazeteci kimlikli casus, memur unvanlı milis olarak terör örgütünün evlerine girenlerin, elinde silahı olanlardan hiç farkı yoktur.

"SIRTIMIZDA TAŞIMAK ZORUNDA DEĞİLİZ"
Kuzu postuna bürünmüş sırtlanlar terör örgütüyle aynı amaca hizmet ediyorlar. Milletçe dikkatli olmalıyız. Devletine ve milletine ihanet içinde olan hiç kimseyi sırtımızda taşımak zorunda değiliz. Güvenlik güçlerimiz teröristlerle mücadelesini hassasiyetle yürütüyor. Şehitlerimiz oluyor, şüphesiz ki ciğerimiz yanıyor. Gün geliyor biz de anneler gibi mahsun hale düşüyoruz. Şunu da biliyoruz, bu araziler tapu kadastrosundaki arsa değildir."

Bu haber toplam 750 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber