Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yeni Kabine üyelerinden ilk mesajlar
04 Haziran 2023 / 01:45
Yeni Kabine üyelerinden ilk mesajlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı.

Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin, demokrasisinin gücüne güç katan bir seçim sürecini tamamladığını belirterek, Türkiye tarihinde pek çok ilke sahne olan seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

 

Türkiye'nin 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta sadece seçim yapmadığına, aynı zamanda gelecek asrın nasıl olacağına da karar verdiğine işaret eden Erdoğan, milletin iradesiyle birlikte istiklal ve istikbaline de sahip çıktığını, Türkiye Cumhuriyeti'nin 2200 yılı aşan devlet geleneğiyle, 1000 yılı aşan millet şuuruyla, asırlara sari birlikte yaşama kültürüyle kendi mecrasında akmaya devam edeceğini gösterdiğini vurguladı.

 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin yeni üyeleri ise yeni görevleri için sosyal medya hesaplarından teşekkür paylaşımında bulundu. 

 

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın yeni kabinede İçişleri Bakanı olarak görevlendirdiği Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan?a teşekkürlerini iletti.

 

Yeni İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı sosyal medya paylaşımında, ?26 Ekim 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atandığım İstanbul?umuza 4 yıl 8 ay hizmet etme şerefine nail oldum. Bu akşam Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan?ın yüksek tensipleriyle İçişleri Bakanı olarak atanmış bulunmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımıza tensip ve takdirleri için şükranlarımı arz ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber: 7

 

Bu haber toplam 316 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber