Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Demet Çardak terörü kınadı
13 Eylül 2015 / 18:55
Demet Çardak terörü kınadı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 26. dönem Adana milletvekili aday adayı Dr. Demet Çardak son günlerde yaşanan terör olaylarını yazılı açıklama yaparak çok sert bir şekilde kınadı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 26.dönem Adana milletvekili aday adayı Dr. Demet Çardak açıklamasında şu görüşlere yer verdi

Dr. Demet Çardak; Hayretler içerisinde görüyorum ki birtakım zümreler tarafından sosyal medya da adeta Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı linç kampanyası oluşturulmakisteniyor. Ülkemizin içinde bulunduğu terör olaylarının vatan uğruna şehadet şerbeti içen memleket evlatlarının şehit düşmesinin Milliyetçi Hareket Partisine yaradığı gibi bir algı oluşturmak derdinde olan siyaset tellallarına gereken cevap yüce Türk milleti tarafından 1 Kasım seçimlerinde sandıkta verilecektir diyerek oluşturulmaya çalışılan şerefsizce algıyı şiddetle, esefle kınıyorum dedi.

MHP Siyasi Vampir Değil

Terörün artmasıyla MHP'nin yükselişe geçtiği yönündekigörüşlere sert tepki gösteren Dr. Demet Çardak saygıdeğer genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli tarafından da dile getirildiği üzere MHP bir siyasi vampir değil ki, kanla beslensin. Terör olursa bundan MHP de yararlanır gibi bir anlayışı MHP'ye hakaret kabul ediyorum" dedi.

Akil Heyet Nereye Kayboldu

Dr. Demet Çardak; Terör olaylarının artarak devam etmeye başladığına dikkat çekerek, görüyoruz ki çözüm ve açılım süreci bazı çevreleri cesaretlendirmiştir. Şimdi ise bu taleplerin karşılanması isteği ile eylem yoğunluğunun ortaya çıktığı düşünülebilir diye konuştu. Teröre sözde karşı çıkan bir grup aydına Akil Heyet dendiğini de eleştiren Dr. Çardak Sözde aydın sıfatıyla arabuluculuk yapmakla görevlendirilmiş olan gruba MHP olarak ilk günde en sert şekilde tepkimizi koymuştuk. Geldiğimiz noktada o Akil Heyet adı verilen grubun şuan içinde bulunduğumuz terör olaylarının yükselişe geçtiği dönemde nerelere kaybolduklarını da hayretler içerisinde gözlemlemekteyiz dedi. 

Bin Yıllık Kardeşliğimize Olan İnancımız Sarsılmayacaktır

Dr. Demet Çardak;  Bugün aldığımız acı haber ile Şırnak’ta şehadete yürüyen polis kardeşimiz Şahin Altmış ve Adana’da ikamet etmekte olan ailesi başta olmak üzere Şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan hain saldırılar amacına ulaşamayacaktır. Bölücü terör örgütü bilmelidir ki; ülkemizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan bu tür eylemler Yüce Türk milletini daha çok kenetlemektedir. Milliyetçi Ülkücü Hareket ve ona gönül veren Türkiye sevdalısı her bir yüreğin bin yıllık kardeşliğimize olan inancı asla sarsılmayacaktır. “dedi.  

Bu haber toplam 710 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber