Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
CHP'li Türkmen: İpek Grubu'na Yönelik Operasyon ile Gözdağı Verilmek İsteniyor
01 Eylül 2015 / 16:04
CHP'li Türkmen: İpek Grubu'na Yönelik Operasyon ile Gözdağı Verilmek İsteniyor
CHP Adana Milletvekili Avukat Elif Doğan Türkmen, İpek Medya Grubu’na yönelik operasyonun diğer muhaliflere ve iş adamlarına gözdağı vermeye yönelik olduğunu söyledi.

AKP’nin 13 yıllık tek başına iktidarlarını devam ettirmek istediğini ve bunun için de hiçbir biçimde muhalif ses duymak istemediğini vurgulayan Türkmen, muhalefetin yanında olan, diğer yapıların yanında olan herşeyi yok etmek istediğini belirtti. AKP’nin geçmişte olduğu gibi tüm vergi denetmenlerini, müfettişlerini, maliyenin her tür birimini iş adamlarının üzerine salarak sindirmek istediğini anlatan Türkmen, İpek Grubu’na yönelik operasyonun da seçim öncesi sindirmeye dönük olduğunu vurguladı.

Operasyonun sadece İpek Grubu’na yönelik olmadığını, diğer iş adamlarına da gözdağı verilmek istendiğini ifade eden Türkmen, “İşte 1 Kasım seçimi geliyor. Biz bu insanlara gerekli olan dersi vermediğimiz sürece, bugün İpek, dün Doğan Grubu, yarın başka hangi iş adamları olacak ben çok merak ediyorum. Ama şunları bilsinler, onların sözüyle söylüyorum, taraf olmayan bertaraf olur. Biz bugün hakkın, hukukun yanında olmak anlamında taraf olmaz zorundayız. Yoksa ülkeyi tek başına yönetmeye çalışan diktatör heveslisi bir adamın yanında olacaklar ve herkes bertaraf olacak.” diye konuştu.

‘HERKES HAKKIN, HUKUKUN YANINDA TARAF OLMAK ZORUNDA’
1 Kasım’ın Türkiye için tarihi bir dönem olduğunun altını çizen Elif Doğan Türkmen, ‘İşte hilafetin ve saltanatın kaldırılmasının yıldönümü, yeniden Türkiyeiçin çok önemli tarihi bir tarihtir. Ben şuna inanmak istiyorum, bu ülkede yaşayan herkes gereğini yapacak ve biz bunları yüzde 35’lere çekerek artık Türkiye ’nin huzur ve refah içinde bu ülkede yaşayan herkesin sabah huzur içerisinde yatağından kalktığı bir ülke olması için elimizden geleni yapacağız. Türkiye ’deki tüm iş adamları, kendi üretimlerini, geleceklerini, bekalarını düşünüyorlarsa bile, AKP’ye 1 Kasım’da gerekli dersi vermek üzere taraflarını belli etmek zorundalar. Ama tekrar söylüyorum, bu büyük bir hukuksuzluk, büyük bir haksızlık. Bu hukuksuzluk ve haksızlığın ortadan kalkması adına da biz 1 Kasım’a kadar kapı kapı çalışarak bunlara gerekli dersi sandıkta vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 501 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber