Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Cesedi Sulama Kanalında Bulundu
15 Nisan 2015 / 09:45
Cesedi Sulama Kanalında Bulundu
Adana'da dedesi ve ikizi Emine ile birlikte gittiği bahçede kaybolan 8 yaşındaki Muhammet Ali Mete'nin cesedi sulama kanalında bulundu.

Adana'da dedesi Yusuf Tekin ve ikizi Emine ile birlikte gittiği şeftali bahçesinde sırra kadem basan 8 yaşındaki Muhammet Ali Mete'nin cesedi saatler sonra sulama kanalında bulundu.

KARDEŞİNİ GÖNDERDİ VE...

Merkez Seyhan İlçesi'nin Barbaros Mahallesi'nde oturan Yusuf Tekin, dün ikiz torunlarıMuhammet Ali ve Emine Mete ile birlikte Karayusuflu Mahallesi'nde kiraladıkları şeftali bahçesine gitti. Dede bahçede çalışırken, Muhammet Ali ile Emine ise bir süre oynadı. Kardeşine, "Sen dedemin yanına git, ben arabada uyuyacağım" diyen Muhammet AliMete, dedesine ait kamyonetin içine girdi. Yaklaşık yarım saat sonra işini bitiren dede iletorun kamyonetin yanına geldiklerinde, Muhammet Ali'yi bulamadı.

HEMEN KANALA BAKTI

Küçük çocuğun Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalına düşmüş olabileceğini düşünen dede Yusuf Mete, aramaya başladı. Torununun izine rastlamayan Yusuf Tekin, polise ihbarda bulundu, yakınlarına da haber verdi. Kayıp ihbarı üzerine olay yerine gelen polisekipleri ve baba Sedat Mete küçük çocuğu bulma umuduyla kanal çevresinde arama yaptı.

BABA SULARA ATLADI

Polisler kıyıdan kanalı tararken Sedat Mete ise suya girip, yüzerek oğlunu aradı. Anne Gülhan Mete ile tüm yakınları da gece boyunca Muhammet Ali'yi aradı. Emniyet Müdürlüğü'nün Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polisler ve AFAD Sualtı ekibi de gece kanalda arama yaptı ancak küçük çocuğun izine ulaşamadı.

KÖPEKLERE ELBİSESİ KOKLATILDI

Aile bölgeden ayrılmazken, ekipler, sabah gün ışıyınca tekrar suda ve karada arama çalışması yaptı. Arama çalışmalarına Ankara'dan getirilen özel eğitimli köpekler de katıldı. Kayıp Muhammet Ali Mete'nin kıyafetlerinin koklatıldığı Haydut ile Kuşka adındaki iki köpek, bahçelerde, çalılık alanlarda ve otların arasında arama yaptı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Asayiş Daire Başkanlığı, GSM vericileri üzerinden bölgenin koordinatlarını çıkartıp, çevre mahalle ve köylerdeki cep telefonlarına kayıp çocuğun eşkal, kimlik ve fotoğrafının bulunduğu mesaj gönderdi.

3 SAAT SONRA ACI HABER GELDİ

Yaklaşık 3 saat süren çalışma sonucunda dalgıç polisler, DSİ kanalında küçük çocuğun cesedine ulaştı. Oğullarından gelecek iyi haberi beklerken cesedinin bulunduğunu duyan yakınları sinir krizi geçirdi. Ekipler tarafından sudan çıkartılan çocuğun cesedi otopsi içinAdana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu haber toplam 945 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber