Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Büyükşehir ‘sıfır’ çekti!
08 Nisan 2015 / 19:35
Büyükşehir ‘sıfır’ çekti!
Adana Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevlerinden istifa ederek, MHP’den milletvekili aday adayı olan bürokratlar umduğunu bulamadı.

 Başkan Danışmanı Ahmet Erdoğan ve Yeni Adana İmar İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Özlü listeye giremezken, Özel Kalem Müdürü Sinan Gül ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Aslan listeye girmelerine karşın alt sıralarda kaldı. Ferat Yüksel ise 6 milletvekilinin çıkacağı Muğla’da 5’inci sıradan aday olabildi.

AHMET ERDOĞAN: 30 Mart seçimlerinin ardından Hüseyin Sözlü’nün danışmanlığına getirilen MHP İl eski Başkanı Ahmet Erdoğan büyük umutlarla aday adayı oldu. Ancak açıklanan MHP Adana milletvekili listesinde yer alamadı.

SİNAN GÜL: Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün özel kalem müdürü iken bu görevinden istifa ederek MHP Adana Milletvekili aday adayı oldu. 14 kişilik milletvekili listesinde kendine ancak 8’inci sırada yer bulabildi. Milletvekili seçilmesi mucizelere bağlı.

MEHMET ALİ ASLAN: Hüseyin Sözlü’nün seçimi kazanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı oldu. O da görevinden istifa edip MHP’den milletvekili aday adayı olan isimlerden. Aslan’ın işi daha da zor çünkü listenin 9’uncu sırasında.

FERAT YÜKSEL: Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından Ferat Yüksel, doğum yeri olan Muğla’dan aday adayı oldu. MHP Muğla listesine 5’inci sıradan girebildi. Muğla 6 milletvekili çıkardığı için Ferat Yüksel’in Meclis hayali de mucizelere bağlı.

AHMET ÖZLÜ: Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yeni Adana İmar İnşaat AŞ Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Özlü de listeye giremeyen Büyükşehir bürokratlarından. 2009 yerel seçimlerinde Seyhan Belediye Başkan adayı olan ve seçimi az bir farkla kaybeden Ahmet Özlü, şirketteki görevinden milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. Ancak Özlü de umduğunu bulamayan Büyükşehir bürokratları arasında yer aldı.

Bu haber toplam 513 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber