Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bu sefer katil oldu
12 Ağustos 2015 / 10:47
Bu sefer katil oldu
Adana'da yaklaşık 10 ay önce Çukrova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde silahlı çatışma çıkartan 17 yaşındaki genç, bar çıkışı bir kişiyi vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, 8 Ağustos 2015 günü Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi 40010 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 6 suçtan kaydı bulunan Ramazan D. (37), akrabaları Ahmet D. (30), G.D. (17), Sabri D. ve Osman C. (37), Yusuf E. (21), Mehmet Mustafa Y. (24), Mustafa H. ile birlikte barda bir süre alkol aldı. Gece boyunca sohbet eden grup, daha sonra bardan ayrılmak için kalktı. Grubun bardan çıktığı sırada İzzet E. (35), yeğeni, arkadaşı ve Sezgin U. (31) ile karşılaştı. Ahmet D., İzzet E.'ye bar çıkışında otomobil önünde durduğu için "Otomobilin önünden çekil Gökhan ağabeyim geçecek engelli, bak geçemiyor" dedi. 
Ancak İzzet E. çekilmediği gibi bir de küfredip Ahmet D.'yi itekledi. Bunun üzerine iki grup arasında kavga çıktı. İzzet E.'nin yanındaki şahıs otomobilden pompalı tüfek getirip ateş açtı. Daha sonra da pompalı tüfeği İzzet E. alıp ateş açınca Ramazan D. yaralandı. İzzet E. ve yanındaki Adem E. (18), Hasan E. (29) ve Sezgin U. (31) kaçmaya başladı. Bu arada amcasının vurulduğunu gören G.D., yanında bulunan tabancayı çekerek kaçan İzzet E. ve 3 kişiye ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlar İzzet E.’nin kasığına ve sırtına isabet etti. İzzet E. olay yerinde hayatını kaybederken, zanlılar kaçtı. Polis cinayetin ardından yaptığı çalışmada kısa sürede iki taraftan 10 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

KATİL TANIDIK ÇIKTI
Polis yaptığı çalışmada katil zanlısının yaklaşık 10 ay önce 23 Ekim 2014 tarihinde de Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi acil servisinde silahlı çatışma çıkartan şahıs olduğunu belirledi. Bu olayda G.D. (17) son cinayete neden olan tekerlekli sandalyede bulunan Ahmet D.'nin (30) kucağından tabancayı alıp acil serviste hasımlarını kovalayıp ateş ederek hastaneyi savaş alanına çevirmişti. Bu çatışmada 1 kişi yaralanmış ancak G.D. polis tarafından yakalanıp serbest kalmıştı. G.D., 10 ay sonra karıştığı silahlı kavgada bu kez katil oldu.

"İNSAN ÖLDÜ, ÜZÜLDÜK"
Bu arada adliyeye sevk edilen yaralı Ramazan D. ise basın mensuplarını karşısında görünce, "Yorum yok üzüldük, olmasa daha iyiydi. Allah rahmet eylesin. Sonuçta gittiğimiz yer iyi yerler değil. Tabii ki insanın başına böyle yerlerde her şey gelebilir. Pişmanız bir kardeş ölmüş hep üzülüyoruz sonuçta insan yani" demesi dikkat çekti.

Bu haber toplam 344 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber