Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Bıçakladığı eşini 8 kat aşağı indirip yardım istedi
18 Mayıs 2020 / 14:18
Bıçakladığı eşini 8 kat aşağı indirip yardım istedi
Adana'da boşanma aşamasındaki eşini çocuklarının önünde bıçaklayan zanlı yakalandı. Şahsın eşini bıçakladıktan sonra 8. kattan aşağı indirdiği ve çevredekilere "Allah rızası için yardım edin" dediği iddia edildi.
Adana'da boşanma aşamasında olduğu karısını çocuklarının gözü önünde bıçaklayan Hüseyin G, tutuklandı. Zanlının tartışma sırasında eşini bıçakladığı ve 8. kattan aşağı indirip "Allah rızası için yardım edin" diyerek çevredekilerden yardım istediği iddia edildi.
 
ÖNCE BIÇAKLADI, SONRA YARDIM İSTEDİ
Merkez Çukurova ilçesinde önceki gün evlerinde çıkan tartışmada eşi Dilek G'yi bıçakladığı gerekçesiyle gözaltına alınan Hüseyin G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüphelinin, ifadesinde yaklaşık 20 gündür ayrı yaşadıklarını, olay günü konuşmak için bir araya geldiklerini, karısının tartışma sırasında kendisine hakaretlerde bulunduğunu, bu sırada sinirlerine hakim olamayarak bıçakladığını söylediği öğrenildi. Hüseyin G'nin, eşini iki çocuğunun gözü önünde bıçakladığı, olaydan sonra sekizinci kattaki daireden aşağıya indirip, "Allah rızası için yardım edin" diyerek çevredekilerden yardım istediği iddia edildi.
 
EŞİNİN DURUMU AĞIR
Zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Adana Adli Tıp Birimine götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra adliyeye sevk edilen şüpheli koca çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Bir kamu hastanesinde hemşire olarak görev yaptığı öğrenilen yaralı Dilek G'in sağlık durumunun ciddiyetini koruğu belirtildi.
 
NE OLMUŞTU?
Güzelyalı Mahallesi'nde Dilek G. ile boşanma aşamasındaki eşi Hüseyin G. arasında evlerinde tartışma çıkmış, tartışma sırasında Dilek G'nin kocası tarafından bıçaklandığı öne sürülmüştü. Ağır yaralanan ve özel bir hastaneye kaldırılan Dilek G, ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiş, şüpheli Hüseyin G. ise polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.
 
Kaynak: AA
Bu haber toplam 954 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber