Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Başkan Çelikcan'dan 1 Mayıs mesajı
01 Mayıs 2015 / 18:26
Başkan Çelikcan'dan 1 Mayıs mesajı
Başkan Çelikcan'dan 1 Mayıs mesajı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çelikcan mesajında emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı bir kültür ve medeniyetin mensupları olduklarını belirtti.

 

Başkan Çelikcan, “Ecdadımızın ‘İnsanı yaşat ki  devlet yaşasın’ anlayışı insana, işçiye, çalışana, emeğe bakılan pencerenin en açık ve en müstesna göstergesidir. Emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşım, dayanışma ve güç birliğinin esas alındığı bir kültür ve medeniyetin mensuplarıyız. Ülkemizin muasır medeniyetler hedefine yükselmesinde, büyümesinde, gelişmesinde, kalkınmasında en büyük katkıyı sağlayanlar, çalışan, üreten, işçi ve emekçilerimizdir. İşçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Biz de belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz.

 

Dostça, kardeşçe ve omuz omuza daha nice bayramlar diliyor, işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.”dedi.

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber